Blogs en video

Aigües termals, antigues mines, balnearis i recorreguts amb molta història: vine a conéixer un racó de Castelló amb molt a oferir!


La Vilavella, a Castelló, és un lloc perfecte al qual escapar a la recerca d'aigües termals, monuments i rutes de senderisme, una escapada genial amb moltes sorpreses. Acompanya'ns a descobrir-les!

Què fer a la Vilavella

Per a començar el teu recorregut per la Vilavella et recomanem conéixer el barri antic, començant per l'església parroquial i gaudint del traçat urbà i les façanes. Tindràs ocasió de fer parada en un curiós museu dedicat als artesans espardenyers.

T'animem a pujar i descobrir el castell àrab del segle X que corona la localitat, passaràs pel Calvari i l'ermita i trobaràs un fantàstic mirador sobre els camps de tarongers. Al castell encara es poden observar les torres defensives i fins i tot una cisterna, pot ser un gran pla per a un passeig!

Si et sents amb forces, continua la teua ruta deixant arrere les restes del castell i pren la fantàstica ruta del GR-36, que et porta des de la Vilavella fins a Eslida travessant paisatges genials, començant des de quasi el nivell de la mar i pujant a poc a poc per les primeres elevacions de la Serra d’Espadà

Una altra opció és anar al Museu d'Història de la Vilavella o acostar-te a la Font Calda, també dins del nucli urbà, de la qual brolla l'aigua sempre a la mateixa temperatura, 27 graus! Allí mateix està el safareig del segle XIX, un lloc de reunió que encara hui està en ús. I recorda que en aquesta localitat trobaràs un balneari!

Per als més aventurers està la via ferrata de la Pedrera, perfecta per a gaudir del paisatge d'una manera intrèpida, i per a tots està l'Espai Miner María Fernanda. Aquest lloc tan interessant està situat en una antiga mina, i és com visitar un museu a l'aire lliure! T'animes a planejar una escapada a la Vilavella? Et conquistarà el seu ambient tan mediterrani!

Oficinas de turismo:

Troba

Nom
Tipus
Hotels
Compres
Experiències
Festes
Oficines de Turisme

Propostes de viatge