Parc Natural de la Serra d'Espadà

Main image

Multimèdia Gallery 

Descobreix un entorn natural encantador, on la serra arriba quasi al Mediterrani.

Si vols descobrir una serra que sembla que arriba fins a la mar Mediterrània, només has d'endinsar-te en el Parc Natural de la Serra d'Espadà. Aquest paratge es troba al sud de la província de Castelló i és un dels espais naturals més ben conservats de tota la Comunitat Valenciana.

En la Serra d'Espadà podràs trobar una gran quantitat de fonts, barrancs i frondosos boscos de sureres, entre d'altres. És, sens dubte, un lloc màgic per a realitzar diferents rutes senderistes de tot tipus o muntar amb bicicleta. Pots triar des de les de menor recorregut per a passar un fantàstic dia en família o fer rutes senderistes per als més experimentats que et permetran conéixer els pobles més bonics de la zona. A més, també pots divertir-te amb tot tipus d'activitats esportives i d'aventures, com barranquisme, escalada, salt de pont o rutes amb bicicleta.

El Parc Natural de la Serra d'Espadà compta amb un centre d'interpretació on podràs conéixer tots els secrets i tota la flora i fauna que envolta aquest meravellós paratge.

Més informació

TIPUS

Parcs