MONTAN VISTA DE DRON
MONTAN LEJOS.
MONTAN NOCHE
MONTAN OLIVA
montán
montán
montán, castellón

Blogs en video

Et proposem descobrir la bonica localitat de Montán, en la qual, de font en font, pots traçar rutes encantadores. Et contem tot el que necessites per a preparar la teua escapada!


Montán, a la comarca de El Alto Mijares, a Castelló, és un lloc genial al qual escapar per a gaudir del turisme rural i natural, caminat per senderes i rutes. Descobreix les seues nombroses fonts i pren nota del seu calendari festiu!

Què fer a Montán

Per a començar la teua aventura per Montán, et recomanem recórrer una ruta pel seu nucli urbà, sinuós, amb façanes emblanquinades i amb molt d'encant. No deixes de visitar les restes del castell i veu comptant les diferents fonts que t'aniràs trobant. L'església parroquial, el Convent dels Pares Servites i el Jaciment a la Muntanya Calvari, també valen la pena.

Si sumem les fonts urbanes i les que hi ha disseminades als voltants de Montán ens trobarem amb més de trenta, l'aigua és protagonista del paisatge en aquesta localitat! Barrancs, safaretjos i altres elements arquitectònics relacionats amb l'aigua t'esperen esguitant el paisatge.

La Font de la Teixiria, del Naixement, la Font Groga, la del Pla… la llista és realment llarga! També pots acostar-te al preciós Pou dels Coloms, una cascada natural i un conjunt de gorgs perfectes per a remullar-se quan fa calor. I no oblidem el jaciment del poblat preibèric a la Muntanya Calvari.

Una altra aventura que pots viure a Montán és visitar la Cova Cirat, plagada d'estalactites i estalagmites. Encara que l'aventura que millor recordaràs és haver viscut alguna de les seues nombroses festes!

Les festes a Montán porten alegria a l'hivern amb la Mostra del Matacerdo, una cita obligada per als amants de l'embotit. Sant Antoni se celebra amb repartiment de rotllos, benedicció d'animals i fogueres, amb sopars populars. Amb l'arribada de juliol té lloc la Setmana Cultural de Montán, molt completa i amb plans per a tots els gustos i edats. I a l'agost arriba el torn de les festes patronals de Sant Bernat! Prepara la teua escapada a Montán, serà inoblidable!

Oficinas de turismo:

Troba

Nom
Tipus
Vivendes turístiques
Cases rurals
Empreses de turisme actiu
Experiències
Monuments
Oficines de Turisme
Zones d'interior