Montanejos

Montanejos

Main image

La millor qualitat de Montanejos residix en la salut que repartix. Les seues aigües posseïxen propietats curatives i estan recomanades per a les malalties digestives i del renyó. Més de mig centenar de fonts, amb aigua de qualitat, que poden ser aprofitades, al màxim, en el seu balneari. Tot això localitzat en una localitat amb un clima típicament d'interior i en plena natura.


Com arribar:

Per la N-234 prenent la desviació a Jérica fins a Caudiel s'ha d'accedir a la CV-195 per a arribar a la localitat. Des de Terol cal agafar la desviació de Barraques cap al pantà d'Arenoso per la CS-V-2131 i la CV-20 fins a Montanejos. Una altra ruta alternativa des de Terol és per la N-234, prenent la desviació de Rubielos de Mora amb direcció a la Puebla de Arenoso passant més tard per l'embassament d'Arenoso, fins a arribar a Montanejos per la CV-20. Des de Castell, per la CV-10 en direcció a Onda i, una vegada allí, agafar la CV-20 direcció Montanejos.


Oficinas de turismo:

Troba

Nom
Tipus
Allotjaments rurals
Empreses gestores
Hotels
Centres BTT
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Esdeveniments
Espais naturals
Experiències
Festes
Monuments
Oficines de Turisme

Inspira't

image
Montanejos és un d’aquells indrets especials que uneix, en una sola destinació, activitats en la naturalesa i relaxació. Envoltada de bells paisatges, té un dels llocs amb més encant de la província de Castelló: la font dels Banys. Afloraments d’aigües termals que vessen al riu Millars en un tram en què el riu s’encaixona formant els Estrets i configura, en conjunt, un racó natural sense parangó a la Comunitat Valenciana.
image
Mira la Comunitat Valenciana a través de l'objectiu de la teua càmera i immortalitza cada instant. Aquesta destinació amaga molts llocs que et sorprendran.
image
Endinsa't en la Ruta del Grial per la Comunitat Valenciana i viatja des de l'Alto Palancia fins a la ciutat de València. Recorreràs llegendes, paisatges, poblacions pintoresques i camins plens d'història. Estàs convidat a seguir les petjades dels pelegrins que buscaven la relíquia més important del cristianisme!
image
Respira, explora, sent, descobreix i enamora't de la naturalesa de la Comunitat Valenciana. Et proposem diferents alternatives per a viure una experiència molt mediterrània. T'hi apuntes?

Notícies

Propostes de viatge

Publicacions