Montanejos

Montanejos

Main image

La millor qualitat de Montanejos residix en la salut que repartix. Les seues aigües posseïxen propietats curatives i estan recomanades per a les malalties digestives i del renyó. Més de mig centenar de fonts, amb aigua de qualitat, que poden ser aprofitades, al màxim, en el seu balneari. Tot això localitzat en una localitat amb un clima típicament d'interior i en plena natura.


Com arribar:

Per la N-234 prenent la desviació a Jérica fins a Caudiel s'ha d'accedir a la CV-195 per a arribar a la localitat. Des de Terol cal agafar la desviació de Barraques cap al pantà d'Arenoso per la CS-V-2131 i la CV-20 fins a Montanejos. Una altra ruta alternativa des de Terol és per la N-234, prenent la desviació de Rubielos de Mora amb direcció a la Puebla de Arenoso passant més tard per l'embassament d'Arenoso, fins a arribar a Montanejos per la CV-20. Des de Castell, per la CV-10 en direcció a Onda i, una vegada allí, agafar la CV-20 direcció Montanejos.


Oficinas de turismo:

Troba

Nom
Tipus
Allotjaments rurals
Empreses gestores
Hotels
Centres BTT
Empreses de servicis complementaris
Esdeveniments
Espais naturals
Experiències
Festes
Monuments
Oficines de Turisme

Inspira't

image
La geografia que trobem a la província de Castelló, muntanyosa i escarpada, juntament amb un clima temperat i assolellat durant quasi tot l'any, propicien que l'escalada siga un dels esports de muntanya més practicats en aquesta zona.
image
Montanejos és un d’aquells indrets especials que uneix, en una sola destinació, activitats en la naturalesa i relaxació. Envoltada de bells paisatges, té un dels llocs amb més encant de la província de Castelló: la font dels Banys. Afloraments d’aigües termals que vessen al riu Millars en un tram en què el riu s’encaixona formant els Estrets i configura, en conjunt, un racó natural sense parangó a la Comunitat Valenciana.
image
La província de Castelló presumeix de vins de qualitat comparables als de qualsevol denominació d'origen. Mig centenar de vins diferents produïts en terres castellonenques tenen el segell de qualitat i estan agrupats per la Indicació Geogràfica Protegida IGP Vins de les Terres de Castelló. Ets un amant de l'enoturisme?
image
Si estàs buscant una escapada rural, a Montanejos trobaràs un paradís termal amb una completa oferta d'activitats per a gaudir de la naturalesa, a l'interior de la Comunitat Valenciana.

Notícies

Propostes de viatge

Publicacions