Montanejos

Montanejos

Main image

La millor qualitat de Montanejos residix en la salut que repartix. Les seues aigües posseïxen propietats curatives i estan recomanades per a les malalties digestives i del renyó. Més de mig centenar de fonts, amb aigua de qualitat, que poden ser aprofitades, al màxim, en el seu balneari. Tot això localitzat en una localitat amb un clima típicament d'interior i en plena natura.


Com arribar:

Per la N-234 prenent la desviació a Jérica fins a Caudiel s'ha d'accedir a la CV-195 per a arribar a la localitat. Des de Terol cal agafar la desviació de Barraques cap al pantà d'Arenoso per la CS-V-2131 i la CV-20 fins a Montanejos. Una altra ruta alternativa des de Terol és per la N-234, prenent la desviació de Rubielos de Mora amb direcció a la Puebla de Arenoso passant més tard per l'embassament d'Arenoso, fins a arribar a Montanejos per la CV-20. Des de Castell, per la CV-10 en direcció a Onda i, una vegada allí, agafar la CV-20 direcció Montanejos.


Oficinas de turismo:

Troba

Nom
Tipus
Allotjaments rurals
Empreses gestores
Hotels
Centres BTT
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Esdeveniments
Espais naturals
Experiències
Festes
Monuments
Oficines de Turisme

Inspira't

image
Respira, explora, sent, descobreix i enamora't de la naturalesa de la Comunitat Valenciana. Et proposem diferents alternatives per a viure una experiència molt mediterrània. T'hi apuntes?
image
Perdre's pels pobles de Castelló sempre és una gran idea. Fer-ho a la tardor i a l'hivern pot ser una experiència inoblidable. Descobreix tots els seus racons i tria quins pobles seran l'escenari de la teua pròxima aventura.
image
La geografia que trobem a la província de Castelló, muntanyosa i escarpada, juntament amb un clima temperat i assolellat durant quasi tot l'any, propicien que l'escalada siga un dels esports de muntanya més practicats en aquesta zona.
image
La província de Castelló presumeix de vins de qualitat comparables als de qualsevol denominació d'origen. Mig centenar de vins diferents produïts en terres castellonenques tenen el segell de qualitat i estan agrupats per la Indicació Geogràfica Protegida IGP Vins de les Terres de Castelló. Ets un amant de l'enoturisme?

Notícies

Propostes de viatge

Publicacions