Galeria Multimèdia

Descobreix la bellesa i les grans joies de l'art que s'amaguen en el Museu de l'Església Arxiprestal de Santa Maria la Major.
Més informació
Època

Siglo XIII

Morella és una de les destinacions en les quals es respira història, cultura i tradició. Només has de passejar pels seus carrers per a descobrir-ho! I una de les parades imprescindibles en la nostra visita és l'Església Arxiprestal Santa Maria la Major.

Aquesta basílica representa l'art sacre del Mediterrani, una autèntica joia del gòtic religiós. En ella podem trobar, en una mateixa façana, dues portes de gran interés, tant arquitectònic com escultural. I en el seu interior destaquen l'escala del cor, l'escena del Judici Final i la pròpia volta del cor.

L'Església Arxiprestal Santa Maria la Major posseeix, en la seua sagristia, l'Arxiu-Museu Arxiprestal en el qual podràs observar algunes mostres de pintures medievals, les quals conserven còdexs antics sobre la història de la localitat. A més, podràs admirar obres d'art dels segles XV i XIX, així com diverses peces d'orfebreria, creus processionals, peces tèxtils litúrgiques i ternos com els de Sant Vicent Ferrer o el Papa Benet XIII.

Si vols visitar-ho, podràs fer-ho amb la mateixa entrada amb la qual accedeixes a la basílica. No pots perdre-t'ho!