Morella

Morella

Main image
  Destí de Qualitat
WEBCAMS
Morella té innumerables raons per a ser visitada. Totes les civilitzacions -ibers, celtes, grecs, romans, cartaginesos i àrabs- han deixat empremtes al seu pas per la capital de la comarca d'Els Ports, on s'han trobat, a més, restes neolítiques, de l'Edat del Bronze. La ciutat es va erigir als peus del seu castell i rodejada per una robusta muralla. El seu privilegiat enclavament, els seus carrers porticats, les seues cases pairals, els seus màgics racons i un ric patrimoni cultural són alguns dels motius que l'han fet mereixedora de la declaració de Conjunt Històric Artístic. Estes terres van estar habitades fa uns 60 milions d'anys pels grans dinosaures, ara aspira a convertir-se en Patrimoni de la Humanitat.
Com arribar:
Per la carretera nacional 232, que unix Morella amb Saragossa i amb el litoral. A ms, des de Castell es pot accedir per la C-238 que enllaa, posteriorment, amb la 232.
Oficinas de turismo:

Troba

Nom
Tipus
Allotjaments rurals
Empreses gestores
Hotels
Centres BTT
Empresa d'aventures
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Esdeveniments
Espais naturals
Experiències
Festes
Monuments
Museus
Oficines de Turisme
Parcs d'oci
Rutes
Webcams
Zones d'interior

Inspira't

image
Mira la Comunitat Valenciana a través de l'objectiu de la teua càmera i immortalitza cada instant. Aquesta destinació amaga molts llocs que et sorprendran.
image
Descobreix la gran empremta que ha deixat l'art rupestre llevantí al llarg de la nostra història.
image
Perdre's pels pobles de Castelló sempre és una gran idea. Fer-ho a la tardor i a l'hivern pot ser una experiència inoblidable. Descobreix tots els seus racons i tria quins pobles seran l'escenari de la teua pròxima aventura.
image
La població de Morella, situada a l’interior de la província de Castelló, les alzines: la tòfona negra o de Périgord –també coneguda com a or negre.

Notícies

Propostes de viatge

Publicacions