Multimèdia Gallery 

Llegendes, naturalesa i un lloc increïble on desconnectar. Benvinguts al Salto de la Novia de Navajas!

Navajas és una destinació amb molt d'encant, envoltada de naturalesa i amb una història i una cultura més vives que mai. Aquest municipi de l'interior de Castelló amaga una llegenda en un entorn natural privilegiat.

El Salto de la Novia és un lloc màgic per a gaudir del dia a l'aire lliure i fins i tot, si fa bon temps, pots donar-te un capbussó. Aquest significatiu lloc té una espectacular cascada del Brazal de 60 metres d'altura.

Conta la llegenda que, fa molts anys, quan dos nuvis anaven a contraure matrimoni, havien de sotmetre's a una curiosa cerimònia per a demostrar davant tots que es volien de veritat. La núvia havia de creuar d'un salt a la riba oposada i, si no ho aconseguia, eixe matrimoni anava a fracassar. La núvia va ser decidida en saltar, però li va fallar el peu i va caure al riu. El nuvi es va llançar per a intentar salvar a la seua promesa i, finalment, tots dos van morir. Es diu que la cascada és el vel de la núvia i fins allí s'acosten centenars de turistes cada any.

A més, és una zona ideal per a fer senderisme o per a gaudir de la naturalesa en parella, amb amics o amb tota la família. Navajas és un lloc que sempre sorprén.

Més informació
TIPUS

Paratges

Parcs