Galeria Multimèdia

Descobreix en Els Platgetes de Bellver un racó nudista perfecte per a desconnectar al costat del Mediterrani.

Els Platgetes de Bellver és una preciosa cala a Orpesa, una localitat perfecta per a gaudir el Mediterrani i relaxar-te sota el sol. Un lloc que no has de perdre't en la costa de Castelló! En aquesta xicoteta platja de 350 metres al costat de la urbanització del mateix nom trobaràs una mar tranquil·la, perfecte per a refrescar-te sense preocupacions en estar protegit per un espigó. En tindre poca profunditat i un onatge moderat, és idònia per a prendre el bany amb xiquets o fins i tot per a aprendre a nadar.

En Els Platgetes de Bellver l'arena és fina i agradable, i pots arribar fins ella a través d'un còmode passeig marítim.

Es tracta d'una cala o platja nudista, des de la qual es pot gaudir de les vistes a la torre de vigilància de Torre Bellver, i en la qual trobaràs dutxes o llavapeus i lavabos públics per a la teua comoditat.

L'autobús interurbà arriba fins Els Platgetes de Bellver, i també trobaràs pàrquing per al teu cotxe. Perfecte per a anar a passar el dia amb el pícnic de casa! I molt important, Els Platgetes de Bellver té accés adaptat i passarel·la. T'animes a visitar-la en la teua pròxima escapada playera? Descobreix els encants de la costa de Castelló i tot el que Orpesa pot oferir-te.

Certificats de Qualitat i Medi Ambient
Bandera Blava ISO 14001
# SERVEIS
Estado del Mar Restaurante Servicios WC Facil Acceso Pasarelas Naturista Lavapies Parking Hoteles Bandera Azul Playa Urbana Cala Cruz Roja Mostra'n més Amaga
#CARACTERÍSTIQUES