Galeria Multimèdia

Si visites Orpesa no pots deixar d'apuntar-te a la platja de la Conxa, amb una mar en calma perfect per a desconnectar.

La platja de la Conxa forma part de la costa d'Orpesa. És una platja de 700 metres de longitud i uns 80 metres d'amplitud; compta amb una arena fina i daurada i un onatge moderat i poc profund, que ens ofereix les millors condicions per a banyar-nos i passar un dia de luxe a la platja.

La Conxa destaca per la seua forma de badia, una configuració natural que la protegeix dels vents i corrents de la zona. És una platja urbana que té el seu propi passeig marítim i està envoltada d'hotels, apartaments i restaurants en els quals gaudir de la cuina mediterrània.

És una de les platges més populars de la província de Castelló perquè compta amb tots els serveis que necessites per a viure un dia de luxe. Tens ombrel·les, hamaques i la possibilitat de llogar patins. Hi ha gronxadors i tobogans perquè els xiquets s'ho passen pipa i els pares poden estar tranquils ja que els llocs de vigilància i socorrisme estan coberts en temporada alta.

A més, en aquesta platja se celebren activitats gratuïtes a l'estiu com tai chi, ioga i tot tipus d'esports a l'aire lliure. Tens molt on triar, encara que si només t'abelleix tombar-te al sol i escoltar les ones de la mar també és un gran pla!

La platja de la Conxa a Orpesa compta amb els distintius Q de Qualitat i Q de Qualitur, que certifiquen el magnífic estat d'aquest trosset de la Costa de la Flor del Taronger. Si encara no l'has descoberta, a què esperes? T'encantarà.

Més informació
Una altra informació

De l'1 de novembre al 28 de febrer es permet l'entrada de gossos sempre que vagen lligats.

Certificats de Qualitat i Medi Ambient
Accessible Bandera Blava ISO 14001 Q ICTE Calidad
# SERVEIS
Parada Autobús Cruz Roja Facil Acceso Restaurante Juegos Lúdicos Cala Bandera Azul Patines Camping Servicios WC Tourist Info Lavapies Accesible Estado del Mar Pasarelas Acceso Persona Movilidad Reducida Windsurf Playa Semi Urbana Juegos Deportivos Parada Taxi Hoteles Vela Parking Paseo Marítimo Mostra'n més Amaga
#CARACTERÍSTIQUES