en directo
Orpesa/Oropesa del Mar
21ºC Hui
Despejado Max. 24º Min. 15º
5, 30/09/2022
6
Nubes altas Max. 24º Min. 14º
7
Despejado Max. 20º Min. 20º

Què estàs veient?

Gaudeix de la nostra mar Mediterrània des de les magnífiques platges d'Orpesa! Apunta't a aquest racó del litoral de Castelló a través de la webcam i mira passar la vida des del seu animat passeig marítim. Es tracta d'una localitat fantàstica des de la qual gaudir de platges, cales i una variada oferta de restauració i plans que poden incloure rutes culturals i patrimonials. A més, la qualitat de les aigües en aquest punt i la gran oferta turística la converteixen en una destinació que posar en un lloc privilegiat de la teua llista.

Què pots fer prop d'Orpesa?

Si et preguntes què veure a Orpesa, comença pel seu castell, un lloc històric envoltat de llegendes. La Capella de la Verge de la Paciència és un altre punt fort del municipi, decorada amb preciosa ceràmica de l'Alcora, i se suma a la llista la seua antiga presó.

A més, a Orpesa s'han creat preciosos jardins amb espècies nostres i exòtiques que val la pena incloure en el nostre recorregut. Finalment, et suggerim calçar-te de manera còmoda i començar a recórrer la seua Via Verda, que et connectarà amb Benicàssim en una ruta plena de la bellesa de la mar. No et perdes aquesta gran destinació!

21ºC Hui
Despejado Max. 24º Min. 15º
5, 30/09/2022
6
Nubes altas Max. 24º Min. 14º
7
Despejado Max. 20º Min. 20º

Mapa