Galeria Multimèdia

Endinsa't en la història de Peníscola tan sols passejant pel seu barri antic, viatja en el temps i enamora't d'un lloc ple d'encant.

Peníscola és una destinació que t'enamorarà, i només necessites recórrer el seu conjunt historicoartístic per a adonar-te de les joies que posseeix aquest racó de la Comunitat Valenciana.

Un dels elements més significatius d'aquesta destinació és el Castell del Papa Lluna, una gran fortalesa sobre una península rocosa en la costa del Mediterrani. A més, viatjaràs a una altra època amb tan sols passejar per les seues vies empedrades i gaudiràs d'unes magnífiques vistes del litoral de Castelló.

En el barri antic de Peníscola caminaràs per carrerons empinats i estrets i contemplaràs pintoresques cases blanques. Només voldràs immortalitzar cada pas que dones! Un altre dels monuments que no pots perdre't són les seues muralles, el Portal Fosc i el Portal del Papa Lluna.

Peníscola amaga autèntics tresors de la història. T'animem a descobrir llocs plens de màgia com el Bufador, una cavitat rocosa natural on salta l'aigua de la mar en els dies de temporal, o el Baluard del Príncep i el Parc d'Artilleria.

Sens dubte, aquesta destinació del nord de Castelló és un lloc ideal per a perdres i gaudir de tota la seua història.

#CARACTERÍSTIQUES
Documents PDF