Galeria Multimèdia

En la costa sud de Peníscola trobaràs un nombrós grup de cales que t'ofereixen una experiència única a la vora del Mediterrani.

La costa de Peníscola es divideix en la seua part nord i en la seua part sud. La part nord està ocupada per la Platja Nord o Platja de Peníscola, la més coneguda: 5 quilòmetres d'arena fina amb bandera blava que tenen un gran atractiu turístic cada estiu.

Però si saltem a la part sud, deixant arrere el Castell del Papa Luna, trobarem primer la Platja Sud i després una sèrie de cales que s'escampen per la costa i ens ofereixen una experiència molt diferent però igual de valuosa. Els amants de la costa verge, les platges naturals i els espais tranquils trobaran en aquesta àrea diverses cales d'arena, pedra i grava que destaquen per les seues aigües clares i uns fons marins de gran riquesa en els quals podem submergir-nos per a bussejar i observar peixos i vegetació aquàtica.

La Cala Badum n'és un dels millors exemples. Aquesta cala, de difícil accés, és la indicada si vols tindre un moment de pau amb tu mateix. Es troba als peus del penya-segat Badum, presidit per una torre guaita que ens observa des dalt.

La Cala del Volante forma part de la costa sud i és una xicoteta platja amb només 30 metres de llarg, amb cudols i també arena fina i daurada. La Cala Ordí és només una mica més gran (50 metres) i té el mateix tipus de paisatge que l'anterior. La Cala Argilaga també t'espera per a deixar-te bocabadat amb el seu paisatge ple d'arbres; tingues en compte que moltes d'aquestes cales tenen de fons el Parc Natural de la Sierra d'Irta. L'entorn és immillorable.

Certificats de Qualitat i Medi Ambient
ISO 9001 ISO 14001
# SERVEIS
Bolos Playa Virgen Cala Arena Gruesa Grava Arena Fina Roca