Panorámica Golf

Main image

Multimèdia Gallery 

L’excepcional jugador alemany Bernhard Langer vencé en el Masters d’Augusta en les temporades 1985 i 1993. Quan travessava per un dels millors moments de la seua carrera esportiva sobrevolà les 80 hectàrees de terreny damunt les quals, més tard, dissenyà el camp de Panoràmica.
Es l’únic camp d’Espanya signat pel jugador alemany. Un disseny amb aroma nord-americana que combina tot el que un jugador vol trobar en un camp: dificultat, zones de recuperació, variació i riquesa en els colps i, en definitiva, gaudir. 70 búnquers acompanyen el jugador en els 18 forats del tee al green. A més, s’hi combinen els llacs amb carrers amples i d’altres d’estrets. Greens grans i alhora ràpids. Camp pla i col•locació dels peus còmoda però alhora exigent. 5 pars 3, 5 pars 5 i 8 pars 4 integren un recorregut que podem qualificar d’amable. Un camp pensat per a tota mena de jugadors sense importar el handicap. Als primers forats del recorregut, el jugador trobarà oportunitats per demostrar la seua destresa i aspirar a signar el birdie, en els handicaps més baixos. Després, arribaran els forats marcats per l’exigència. Així és com hi trobarem el forat 5, un par 3 de 133 metres amb un green en forma d’illa on l’aigua espanta els indecisos i estimula els que mantenen la sang freda i cerquen el centre del green. Un colp que quan ix és per recrear-s’hi.

Més informació

Com arribar

En l'autopista AP-7, eixida 42. Agarrar la N-238 cap a Vinaròs, i després 800 metros en direcció a la localitat de Sant Rafael. Situat en la Urbanització Panoràmica.

Horari

Horario de invierno: de lunes a domingo, de 08.00 a 18.00 horas. Resto del año: de lunes a domingo, de 08.00 a 20.00 horas

# SERVEIS

Bar- Café Restaurante Aparcamiento Vestuarios Tienda de Golf

#CARACTERÍSTIQUES

Dissenyador del Camp
Bernhard Langer
Clots
18