Sant Mateu

Sant Mateu

Main image
WEBCAMS
Sant Mateu (Castelló) és la capital hisṭrica del Maestrat, testimoni d'un important passat que s'endevina en la seua plaça Major així com en cada racó del seu casc urbà, declarat Bé d'Interés Cultural. Convents, palaus, esglésies, muralles, santuaris i museus acosten al visitant al patrimoni cultural i natural d'esta localitat amb visible petjada medieval.

Troba

Nom
Tipus
Allotjaments rurals
Empreses gestores
Hotels
Empreses de servicis complementaris
Esdeveniments
Experiències
Festes
Monuments
Museus
Oficines de Turisme
Webcams

Inspira't

image
El Baix Maestrat, comarca situada al nord de la Comunitat Valenciana, a la província de Castelló, ocupa una zona de territori extensa: des de poblacions marineres de la costa mediterrània fins a pintorescos pobles a l'interior. Terres en què mestres d'ordes militars van tenir la seua encomanda.
image
La província de Castelló presumeix de vins de qualitat comparables als de qualsevol denominació d'origen. Mig centenar de vins diferents produïts en terres castellonenques tenen el segell de qualitat i estan agrupats per la Indicació Geogràfica Protegida IGP Vins de les Terres de Castelló. Ets un amant de l'enoturisme?
image
Sant Mateu és la capital històrica de la comarca del Baix Maestrat i un municipi carregat d’història. Descobriu-lo amb aquesta guia breu.
image
La província de Castelló amaga preciosos tresors entre els seus sistemes muntanyencs de l'interior i la seua bella costa banyada pel Mar Mediterrani.

Notícies

Publicacions