Santa Magdalena de Pulpis

Santa Magdalena de Pulpis

Main image
Aquest xicotet poble pertany a la comarca castellonença del Baix Maestrat. Els seus terrenys se situen al Parc Natural de la Serra d’Irta. En un dels seus bells paratges es troba també el seu monument més famós: el Castell de Polpís. Nombroses rutes de senderisme, per a anar amb bici i a cavall permeten conéixer tot el municipi.

Troba

Nom
Tipus
Allotjaments rurals
Hotels
Espais naturals
Zones d'interior

Inspira't

image
La Comunitat Valenciana està banyada de nord a sud per les aigües del mar Mediterrani. Gràcies a això, milions de turistes ens visiten a la recerca de bon clima i magnífiques platges, a més d'altres atractius naturals i culturals.
image
Els senders de Gran Recorregut són camins que pertanyen a la xarxa europea de senders. Estan senyalitzats de manera universal amb marques roges i blanques, tenen una longitud superior a 50 quilòmetres i transcorren per tota classe de sendes, senderes, canyades, camins i pistes. Es tracta de rutes ancestrals recuperades per al gaudi dels usuaris que les recorren.
image
Les vies verdes són itineraris per a cicloturistes i senderistes que recorren Espanya i que ens acosten a la naturalesa. A la Comunitat Valenciana en podem trobar moltes, i s'han convertit en un dels millors plans per als aficionats al turisme actiu.

Notícies