Multimèdia Gallery 

Coneix de primera mà la història i la tradició de l'Entrada de Bous i Cavalls de Segorbe.
Més informació
Horari

A l'hivern és de 10:30 a 14:00 i de 16:00 a 18:00h. Dissabtes de 10:00 a 14:00 i de 16:00 a 18:00h. Festiu de 10:00 a 14:00h. Estiu tardes de 17:00 a 19:00h.

Època

Todo el año

Segorbe és una acollidora ciutat de Castelló, a la comarca de l'Alt Palància. Les festes de Bous al Carrer tenen molta importància en aquesta província, i més a Segorbe, amb l'Entrada de Bous i Cavalls. Aquesta celebració es realitza, cada any, durant la segona setmana de setembre i està declarada d'Interés Turístic Internacional.

En aquesta cita, els bous corren envoltats per 13 cavalls fins a la plaça de la Cova Santa. Com que és una de les activitats taurines més importants de la província, compta amb un Centre d'Interpretació on s'expliquen les diferents etapes del recorregut, la seua història i la seua tradició.

En el Centre d'Interpretació de 'Entrada de Bous i Cavalls de Segorbe podem trobar diferents vídeos, pantalles tàctils, panells informatius i una pantalla gran circular amb so envoltant que et farà viure l'emoció d'una entrada.

Una altra de les curiositats d'aquest centre és que podràs, també, assistir a una entrada a través de la realitat virtual. Serà com viure l'experiència en viu i en directe.

Quant a exposicions en el Centre, podràs trobar elements característics de la festa, documents històrics, cartells antics i fotografies que faran una radiografia perfecta de com es vivia antigament aquesta celebració.

A més, aprofita la visita i anima't a descobrir Segorbe, els seus carrers, la seua cultura, els seus monuments i la seua deliciosa gastronomia.