Segorbe

Segorbe

Main image
  Destí de Qualitat
WEBCAMS
Segorbe, principal població de la comarca de l'Alt Palància, reunix unes característiques envejables quant al seu clima, la seua població i el manteniment de les seues arrels culturals. Amb esta base, les possibilitats són moltes: des d'un passeig pel seu nucli antic en què es conserven monuments d'origen medieval, fins a conéixer els detalls de l'elaboració artesanal dels bastons, una de la tradicions més destacades del municipi o descobrir els seus propers paratges naturals.
Com arribar:
La carretera A-23, creua el terme de Segorbe.

Troba

Nom
Tipus
Allotjaments rurals
Empreses gestores
Hotels
Campings
Esdeveniments
Espais naturals
Experiències
Festes
Monuments
Museus
Oficines de Turisme
Parcs d'oci
Webcams

Inspira't

image
A continuació, parlem dels parcs aquàtics de la Comunitat Valenciana, on podràs passar moments increïbles plens d'adrenalina, riures i aventura. Aquest estiu, refresca’t!
image
La província de Castelló presumeix de vins de qualitat comparables als de qualsevol denominació d'origen. Mig centenar de vins diferents produïts en terres castellonenques tenen el segell de qualitat i estan agrupats per la Indicació Geogràfica Protegida IGP Vins de les Terres de Castelló. Ets un amant de l'enoturisme?
image
Una de les curiositats més grans de la humanitat és l'astronomia. Les pluges d'estreles són un fenomen al·lucinant. Ací et donem opcions perquè les pugues observar a la Comunitat Valenciana.
image
La Comunitat Valenciana és una destinació interessant per als amants de l'esport. Ciclistes, senderistes o nadadors trien la costa mediterrània per a practicar els seus esports preferits.

Notícies

Publicacions