Segorbe

Segorbe

Main image
  Destí de Qualitat
WEBCAMS
Segorbe, principal població de la comarca de l'Alt Palància, reunix unes característiques envejables quant al seu clima, la seua població i el manteniment de les seues arrels culturals. Amb esta base, les possibilitats són moltes: des d'un passeig pel seu nucli antic en què es conserven monuments d'origen medieval, fins a conéixer els detalls de l'elaboració artesanal dels bastons, una de la tradicions més destacades del municipi o descobrir els seus propers paratges naturals.
Com arribar:
La carretera A-23, creua el terme de Segorbe.
Oficinas de turismo:

Troba

Nom
Tipus
Allotjaments rurals
Empreses gestores
Hotels
Campings
Esdeveniments
Espais naturals
Experiències
Festes
Monuments
Museus
Oficines de Turisme
Parcs d'oci
Webcams
Zones d'interior

Inspira't

image
Endinsa't en la Ruta del Grial per la Comunitat Valenciana i viatja des de l'Alto Palancia fins a la ciutat de València. Recorreràs llegendes, paisatges, poblacions pintoresques i camins plens d'història. Estàs convidat a seguir les petjades dels pelegrins que buscaven la relíquia més important del cristianisme!
image
El ritme de vida actual pot provocar pics d'estrés i ansietat. Per això, és necessari escapar de la rutina i trobar moments de relaxació de tant en tant. Estàs buscant experiències mindful? En la Comunitat Valenciana pots trobar-les.
image
Si t'agrada estar en contacte amb la naturalesa, eres amant del turisme actiu o simplement t'agrada gaudir de la pau i tranquil·litat, l'interior de la província de Castelló et sorprendrà amb un munt d’atractius.
image
A continuació, parlem dels parcs aquàtics de la Comunitat Valenciana, on podràs passar moments increïbles plens d'adrenalina, riures i aventura. Aquest estiu, refresca’t!

Notícies

Propostes de viatge

Publicacions