Galeria Multimèdia

Les Festes Patronals de Segorbe són una Festa d'Interés Turístic Nacional. Descobreix tots els detalls d'una cita memorable.

Segorbe és història, tradició i cultura. Una amalgama d'experiències unificades en la celebració de les seues festes patronals, que comencen l'últim dissabte d'agost i es prolonguen durant els 16 dies següents. Aquesta cita, declarada Festa d'Interés Turístic Nacional, divideix la seua programació en dues setmanes.

La primera d'elles està dedicada a les festes patronals pròpiament dites. Ací té lloc la celebració d'actes com les presentacions de les Reines de les Festes, la tradicional Ofrena a La nostra Senyora de la Cova Santa, la romeria a l'ermita de Nostra Senyora de l'Esperança, els espectaculars castells de focs artificials, les processons o el concurs i Exposició Nacional d'Art José Camarón, entre d'altres. Aquests actes tradicionals es combinen amb concerts de música jove, folklòrica i clàssica, diferents exposicions, competicions esportives i molt més!

La segona setmana és la dedicada als bous i a la internacionalment reconeguda Entrada de Bous i Cavalls de Segorbe. A les 14.00, aquesta cita arriba a reunir unes 20.000 persones cada dia durant set dies. Tot un espectacle que, a més, és Bé d'Interés Cultural Immaterial i és considerat un dels esdeveniments més importants de la Comunitat Valenciana, juntament amb molts altres.

Vine a Segorbe i gaudeix de la diversió!


*És recomanable consultar prèviament la informació de l'esdeveniment.

Més informació
Horari

Último fin de semana de agosto y primera semana de septiembre.

Data d'inici

31/08/2024

Data finalització

08/09/2024

Tipus d'interès

Interés turístic nacional