Segorbe

Segorbe Segorbe Segorbe
Segorbe

Què veus?

Un passeig pel barri antic de Segorbe ens permet descobrir grans joies de la història del municipi, com la plaça Marcelino Blasco, que podem veure a través d'aquesta webcam. A la plaça es troba la Tourist Info, el Centre d'Interpretació de l'Entrada de Bous i Cavalls, i un pàrquing subterrani que facilita l'accés dels visitants al centre històric perquè el puguen recórrer pausadament a peu. En aquesta imatge també es poden observar les ruïnes de l'Ermita de Santa Bàrbara, del segle XIV.

Què pots fer prop de Segorbe?

L'important passat històric de la ciutat de Segorbe, a Castelló, ha deixat empremta en monuments de gran bellesa com la Catedral, l'antic hospital o el museu municipal, que atresoren al seu interior valuoses obres d'art. També vos proposem descobrir l'aqüeducte, les torres i la muralla emmerletada, que envolta el seu barri antic.

Per la seua part, els voltants de la localitat ens ofereixen interessants itineraris ecològics i culturals a l'entorn del riu Palància, que rega la fèrtil vall que envolta la ciutat.

Mapa