Blogs en video

Rodeado de montañas, pero sobre un llano como superficie, Soneja ha sabido combinar el desarrollo industrial con la agricultura y el mantenimiento del carácter acogedor de sus gentes. Situado en la parte central de la comarca del Alto Palancia el municipio guarda muestra del paso de la historia y ofrece un atractivo entorno natural. El descanso y el disfrute tiene cabida en la localidad.
Com arribar:
Por la N-234 que une Sagunto con Burgos, se ha de tomar el enlace por la carretera C-225 de Soneja a Burriana.

Troba

Nom
Tipus
Allotjaments rurals
Compres
Esdeveniments
Festes
Zones d'interior

Inspira't

Endinsa't en la Ruta del Grial per la Comunitat Valenciana i viatja des de l'Alto Palancia fins a la ciutat de València. Recorreràs llegendes, paisatges, poblacions pintoresques i camins plens d'història. Estàs convidat a seguir les petjades dels pelegrins que buscaven la relíquia més important del cristianisme!
La província de Castelló presumeix de vins de qualitat comparables als de qualsevol denominació d'origen. Mig centenar de vins diferents produïts en terres castellonenques tenen el segell de qualitat i estan agrupats per la Indicació Geogràfica Protegida IGP Vins de les Terres de Castelló. Ets un amant de l'enoturisme?

Publicacions