Galeria Multimèdia

Descobreix El Alto Palancia i gaudeix de la naturalesa en estat pur.

Entre el litoral de Castelló i les altes muntanyes de Terol trobem la comarca de El Alto Palancia, dividida pel riu del mateix nom. Aquesta comarca és rica en paisatges, gastronomia i cultura. Sens dubte, un lloc on perdre's i gaudir de la naturalesa en estat pur.

El Alto Palancia està format per les poblacions d'Almedíjar, Altura, Azuébar, Bejís, Benafer, Castellnovo, Caudiel, Chóvar, El Toro, Segorbe, Vall de Almonacid, Algimia de Almonacid, Gaibiel, Barracas, Matet, Pavías, Sacañet, Higueras, Geldo, Jérica, Navajas, Pina de Montalgrao, Soneja, Sot de Ferrer, Teresa, Torás i Viver. Així que ací tens molt per recórrer i explorar.

Si vols gaudir de l'entorn del Alto Palancia, només has de descobrir parcs naturals com la Serra d'Espadà i la Serra Calderona. Aquests dos paratges compten amb un gran valor natural. Ací pots gaudir dels contrastos mentre recorres els més de 1.500 metres d'altitud de la Serra de Javalambre o camines pels escassos 100 metres que té el riu en Sot de Ferrer.

A més, no pots anar-te'n de la comarca sense degustar el millor de la seua gastronomia. Recorre els seus diferents pobles i enamora't dels seus costums, de la seua cultura i del seu entorn.

#CARACTERÍSTIQUES
Ruta
Des de Barracas a Sot de Ferrer, pasant per El Toro, Pina de Montalgrao, Bejís, Sacañet, Viver, Jérica, Higueras, Caudiel, Algimia de Almonacid, Vall de Almonacid, Almedíjar, Azuébar, Chóvar, Navajas, Altura, Segorbe, Castellnovo, Geldo o Soneja.