Vall d'Alba

Vall d'Alba

Main image
Este municipi de l'interior de Castelló deu el seu nom a l’alqueria musulmana Alba, “la vall blanca” dels mossàrabs. El seu paisatge mediterrani, les abundants mostres de les antigues artesanals sénies -amb estructures de pedra i peces de la sénia d'extracció- i les seues esglésies, ermites i capelles, fan interessant esta destinació.

Troba

Nom
Tipus
Allotjaments rurals
Hotels
Compres
Experiències
Festes

Inspira't

image
La gastronomia valenciana destaca per plats plens d'ingredients frescos i naturals amb una qualitat excepcional, que porten el nostre paladar a un nivell superior mentre cuiden de la nostra salut amb preparacions típiques de la dieta mediterrània.
image
La gastronomia castellonenca brilla per tindre tots els sabors mediterranis. Una gastronomia on els productes del mar entren en joc amb les verdures fresques com les carxofes i els espàrrecs, la qual cosa es complementa amb una completa carta de vins.
image
La recepta que hui et portem és típica de les comarca de la Plana, a la província de Castelló, encara que pots trobar aquesta olla a tota la Comunitat Valenciana. És un plat tradicional que et traslladarà a la cuina de l'àvia de la teua infància, en resum, a una gastronomia en què prevalen els productes senzills i de qualitat.

Propostes de viatge