Vilafranca/Villafranca del Cid
Vilafranca/Villafranca del Cid
Vilafranca/Villafranca del Cid
Vilafranca/Villafranca del Cid
Vilafranca/Villafranca del Cid
Vilafranca/Villafranca del Cid
Vilafranca/Villafranca del Cid
villafranca del cid
Destinació compromesa amb la qualitat

Blogs en video

Retrocedeix en el temps en un paisatge construït amb pedra en sec que inclou algun toc de modernisme. Vilafranca té una experiència per a cada tipus de viatger: descobreix la teua!


Vilafranca a Castelló és un bell racó de Els Ports amb molta història darrere i un paisatge modificat per la mà d'artesans al llarg dels segles que enamora a qui el visita. T'animem a recórrer-lo i a conéixer el seu entorn.

Què veure a Vilafranca

Per a fer-te una idea del que et suggerim, t'aconsellarem començar la teua visita amb la CM Museu Local de Vilafranca: La Pedra en Sec, on aprendre com s'ha transformat la pedra en construccions amb aquest art tan tradicional.

Aprofitant que el museu es troba a l’Antiga Llotja, donarem una ullada a aquest edifici del segle XIV des del qual podrem continuar fent turisme per Vilafranca, i admirar el seu Ajuntament Gòtic o una de les millor mostres del Renaixement valencià, la Iglesia Parroquial de Santa María Magdalena, Esglesia Parroquial de Santa Maria Magdalena. Aquest temple alberga, a més, interessants obres d'art i un retaule gòtic que no et pots perdre.

Per tot el nucli urbà trobem mostres arquitectòniques realment interessants, com el seu forn gòtic, el Portal de Sant Roc, l'Hospital de Caritat, la Casa dels Penyaroja, el safareig o l’Ermita de Santa Bàrbara, ja una mica als afores. Així mateix, existeixen un bon nombre de cases dignes d'admirar-se, algunes d'elles de tall modernista, ja que la revolució industrial també va deixar la seua empremta a Vilafranca.

Per als qui vulguen caminar més enllà del nucli urbà, existeix un enclavament que no han de perdre's. Parlem de la Pobla del Bellestar, el nucli inicial sobre el qual s'assentava Vilafranca i que encara conserva meravelles com l'ermita i pont gòtics. I els amants de la naturalesa no han de perdre's la zona del Barranc de la Fos, les Coves del Forcall o la font del Regatxal. T'animes a visitar Vilafranca? Prepara la teua pròxima escapada!

Oficinas de turismo:

Troba

Nom
Tipus
Empreses gestores
Vivendes turístiques
Cases rurals
Albergs turístics
Hotels
Campings
Compres
Empreses de turisme actiu
Espais naturals
Experiències
Festes
Monuments
Museus
Oficines de Turisme
Zones d'interior

Propostes de viatge

Publicacions