Vine a descobrir la magnífica església parroquial de la monumental Vilafranca en una escapada plena de cultura i història, no te la perdes!

La Iglesia Parroquial de Santa María Magdalena, Església Parroquial de Santa Maria Magdalena, de Vilafranca és un edifici construït en estil plateresc les primeres obres del qual es van iniciar en 1567. És un dels molts punts d'interés que trobaràs en aquesta localitat de la comarca de Els Ports.

A l'Església Parroquial de Santa Maria Magdalena es van construir diferents ampliacions al llarg dels segles, com la de la Capella del Transagrari, o la de la Comunió en 1725. És en aquesta capella on podràs admirar una xicoteta obra d'art, un sagrari de l'artista Vicente March que en la primera meitat del segle XX va ser triat com a Premi Nacional d'Orfebreria. A més et sorprendrà un retaule gòtic dedicat a San Miquel.

Al costat de l'Església Parroquial de Santa Maria Magdalena podràs visitar el Museu Parroquial, en una torre emmerletada, i amb una col·lecció artística realment interessant. A més, Vilafranca és un municipi amb un bon nombre de monuments i un antic llogaret realment fotogènic! Prepara la teua visita, serà inoblidable!