Galeria Multimèdia

Descobreix el Mercat Municipal de Vinaròs i contempla la seua arquitectura del ferro. Un lloc ple de llum i de productes amb gran qualitat.

Un dels llocs que has de visitar si vas a Vinaròs és el seu Mercat Municipal, un lloc ple de llum on trobaràs els productes més frescos de la localitat.

En 1928, van començar, en l'antic solar del desaparegut convent de Sant Telm, les obres de construcció de l'actual edifici del mercat, de la mà de l'arquitecte castellonenc F. Tomás Traver.

Quant a la seua arquitectura, el Mercat Municipal té una planta basilical i presenta les característiques pròpies de la denominada arquitectura del ferro. Així, dona lloc a un espai ampli, lluminós i ben ventilat. Entre els seus elements destaquen les esveltes columnes amb capitells decorats i amb estilitzats motius vegetals.

Sens dubte, omplir la cistella de la compra en un lloc tan emblemàtic com el Mercat Municipal té un encant especial. És una manera d'acostar-nos al passat comercial de Vinaròs i al seu llegat. Aquest edifici ha sabut conservar la seua essència i la seua proximitat, i ha portat als consumidors els millors productes i els més frescos de la comarca.

El Mercat Municipal és un monument on coneixeràs la història d'aquesta destinació i assaboriràs els millors productes.