Vinaròs
Vinaròs
Vinaròs
Vinaròs
Vinaròs
Vinaròs
Vinaròs
Vinaròs
Vinaròs
Vinaròs
Destinació compromesa amb la qualitat

WEBCAMS

en directo

Blogs en video

Gastronomia, platges, festes o naturalesa: l'oferta de coses a fer a Vinaròs és realment àmplia i a l’abast de tota classe de visitants. Descobreix el teu pla i apunta't a descobrir aquesta localitat al costat del Mediterrani!


Vinaròs, al Baix Maestrat, és una localitat que té un pla per a cada visitant… o millor dit, més d'un! Ací és possible gaudir de grans receptes, rutes, platges i festes. T'ho contem tot perquè pugues organitzar la teua visita!

Què veure a Vinaròs

La llista de coses a veure a Vinaròs és realment llarga. Per a començar, no pots deixar de recórrer els seus quasi 12 quilòmetres de costa repartits en 26 platges i cales, a la recerca del lloc en el qual donar-te un bany o prendre el sol. Et recomanem especialment, quan la mar estiga en bones condicions, acostar-te a la seua Cala de la Foradada, un paradís per als amants del tub respirador i les aletes i una formació geològica realment bonica, o a les d’Aiguadoliva, les Deveses o Fondo de Bola, per citar-ne alguna.

Els llagostins de Vinaròs són la següent fita en la teua parada. No te’n pots anar sense provar-lo! Es tracta d'una delícia que als seus molts restaurants saben preparar amb mestratge. En arrossos, a la planxa, en guisats… totes les preparacions són grans receptes si es basen en aquest increïble producte.

Per a continuar la nostra llista de coses a fer a Vinaròs, pots consultar el calendari i tractar de coincidir amb el seu famós Carnestoltes, en el qual el Rei Carnestoltes, les batalles de farina, la música al carrer i un ambient immillorable t'esperen. 

A peu o amb bicicleta, Vinaròs compta amb un bon nombre de rutes a recórrer, algunes d'elles inclusives o audioguiades, perfectes per a tota classe de viatgers i fins i tot per a fer amb xiquets. Descobriràs paisatges i herència cultural i històrica realment interessants en paratges com els de Serra del Puig i el de Sòl de Riu. Quant al seu nucli urbà, el gaudiràs amb molta tranquil·litat, ja que és per als vianants a la seua part més històrica, i un passeig et permetrà admirar la seua església-fortalesa de l'Assumpció, el Mercat Municipal, la Casa Membrillera o la seua arquitectura modernista. Descobreix Vinaròs i comença a planejar la teua escapada!

Troba

Nom
Tipus
Empreses gestores
Hotels
Campings
Compres
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Esdeveniments
Espais naturals
Experiències
Festes
Monuments
Nàutica
Oficines de Turisme
Platges
Rutes
Transports
Webcams
Zones d'interior

Inspira't

Hi ha llocs de somni que aconsegueixen atrapar-nos, que ens mostren preciosos capvespres i on la brisa del Mediterrani és el complement ideal. Endinsa't en la Cala de la Foradada a Vinaròs, desconnecta, sent i gaudeix.

Notícies

Propostes de viatge

Publicacions