Vinaròs

Vinaròs

Main image
WEBCAMS
Ciutat mediterrània situada a la Costa Azahar castellonenca, posseïx unes característiques especials que la fan diferent. Ací podrà trobar cales amb xicotets penya-segats i platges que s'intercalen, disfrutar en les seues festes (Carnestoltes, Sant Joan i Sant Pere), practicar esports (submarinisme, golf, navegació), conéixer la seua història, recórrer sendes, naturalesa per la costa i l'interior, passejar, anar de compres pel seu nucli antic (centre comercial més important de la zona nord de Castelló), i delectar-se amb la seua excel-lent gastronomia, on destaca el llagostí de Vinaròs.
Com arribar:
L 'eixida 42 de l 'autopista A-7, corresponent a Ulldecona-Vinars t accs a la poblaci, igual que la 43, corresponent a Penscola-Benicarl-Vinars.Tamb es pot accedir per la carretera Nacional 340 i per la Nacional 232.

Troba

Nom
Tipus
Empreses gestores
Hotels
Campings
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Experiències
Festes
Monuments
Nàutica
Oficines de Turisme
Platges
Transports
Webcams

Inspira't

image
Per Nadal els carrers i les cases es vesteixen de llums i flors, i a la Comunitat Valenciana anem més enllà posant sabor valencià a les receptes nadalenques i celebrant aquestes festes amb esdeveniments molt curiosos.
image
El Carnestoltes de Villar del Arzobispo és, sense dubte, un dels carnestoltes més famosos de la Comunitat Valenciana, que té lloc entre els dies 28 de febrer i 3 de març.
image
El llagostí és, sens dubte, l’ingredient estrela de la cuina de Vinaròs. Descobreix què el fa diferent d’altres llagostins del Mediterrani.
image
La Comunitat Valenciana ha estat habitada des de fa milers d'anys. Prova d’això són els vestigis de població que s'han trobat en les últimes dècades i que mostren com va ser la vida dels primers habitants coneguts de la regió en l'època del Paleolític i posteriors. Esquelets, pintures trobades en coves i altres parets de pedra, i algunes restes ens mostren la vida i costums dels habitants del passat.

Notícies

Publicacions