Vistabella del Maestrat

Vistabella del Maestrat

Main image

Vistabella del Maestrat és un acollidor municipi als peus del Parc Natural del Penyagolosa. Recórrer els seus carrers és descobrir part de la seua història i de la seua cultura. Aquesta destinació posseeix diferents Béns d'Interés Cultural amb categoria de monument. Per exemple, La Vila d'origen medieval conserva gran part de la muralla que protegia el poble, també es conserven una torrassa i dos portals d'accés al recinte emmurallat, el Portal de Sant Roc i el Portal del Forn. I la seua gastronomia és tota una delícia per als paladars més exigents.


Troba

Nom
Tipus
Allotjaments rurals
Compres
Empresa d'aventures
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Espais naturals
Experiències
Festes
Monuments
Rutes

Inspira't

image
Respira, explora, sent, descobreix i enamora't de la naturalesa de la Comunitat Valenciana. Et proposem diferents alternatives per a viure una experiència molt mediterrània. T'hi apuntes?
image
La geografia que trobem a la província de Castelló, muntanyosa i escarpada, juntament amb un clima temperat i assolellat durant quasi tot l'any, propicien que l'escalada siga un dels esports de muntanya més practicats en aquesta zona.
image
Els senders de Gran Recorregut són camins que pertanyen a la xarxa europea de senders. Estan senyalitzats de manera universal amb marques roges i blanques, tenen una longitud superior a 50 quilòmetres i transcorren per tota classe de sendes, senderes, canyades, camins i pistes. Es tracta de rutes ancestrals recuperades per al gaudi dels usuaris que les recorren.
image
Sabies que la província de Castelló té també una ruta de peregrinació pròpia, com el famós camí de sant Jaume? De fet, es tracta d'un conjunt de rutes que tenen una destinació comuna: el santuari dedicat a Sant Joan Baptista, situat als peus de l'impressionant cim del Penyagolosa. Per això, aquestes rutes es descriuen amb el nom de Camins del Penyagolosa. Aquests camins aspiren a ser reconeguts com a Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO i volem que tu també els conegues.

Propostes de viatge

Publicacions