Per a veure les desfilades tradicionals de la Cavalcada del Pregó i el Pregó Infantil, així com la Desfilada Internacional d'Animació, es poden llogar per un mòdic preu les cadires que hi ha instal·lades al llarg dels seus recorreguts.

Al migdia, o bé a la vesprada nit, no deixes de visitar l'Hostal del Vi i l'Hostal de la Tapa i la cervesa, lloc típic de reunió dels castellonencs durant estes festes.

El diumenge participa en la romeria a l'ermita de la Magdalena, i no oblides arreplegar en l'ajuntament el Rotllo i la Canya amb una cinta verda. També pots acudir a passar el dia en el paratge natural que alberga l'ermita de la Magdalena i disfrutar d'una monumental paella. Però recorda, no utilitzes el cotxe; hi ha autobusos i trens que et poden portar fins allí.

Porta calçat còmode per a poder desplaçar-te i veure tots els esdeveniments, ja que el centre està tancat al trànsit estos dies.

A la nit, el lloc de reunió i diversió es troba en les colles, locals oberts per grups d'amics durant les festes. En elles pots mesclar-te amb els castellonencs per a disfrutar de les festes. I per descomptat, no faltaran les berbenes.

Si et poses massa prop de les mascletades, a més del soroll, acabaràs ple de paperets de colors que provenen dels petards que exploten. Posa't d'esquena al vent, evitaràs fum i papers.

Si el soroll dels petards et pareix molt fort, obri la boca i no et tapes les oïdes que és pitjor. I sobretot respecta sempre els perímetres de seguretat que estan marcats.

Imatges
webmagdalenalpetardos
webcastillo