Benidorm: un recorregut de ponent a llevant

Activitats i plans
Descobreix els secrets de Benidorm. Vine i submergeix-te en este destí tan volgut de la província d'Alacant. Les seues aigües et faran sentir el Mediterrani com mai l’havies sentit i els seus plans et portaran fins als moments més emocionants.

Benidorm és un d'eixos destins en què sempre és possible descobrir racons encantadors, viure noves experiències o enriquir-se amb mil i una històries. És el lloc en el qual sempre tries quedar-te i al qual sempre vols tornar. Saps per què? Acompanya'ns!

Esta ciutat és coneguda i benvolguda per la bellesa dels seus paisatges naturals, per les seues extraordinàries platges, per la seua infinita proposta d'oci i per la generositat de les seues gents. Així mateix, Benidorm atrau cada any a milers de turistes que es deixen portar per la mar, per la diversió i pel bon ambient. 

Si ens endinsem a les seues platges, descobrirem alguns dels secrets més ben guardats de la ciutat. Parlem, sens dubte, d'aqueixes xicotetes cales més desconegudes en les quals trobaràs l'autèntic plaer de la desconnexió. T'esperen, amb moltes ganes, les cales de Mal Pas, Oncle Ximo i  Almadrava. No obstant això, tampoc pots deixar de visitar les seues estrelles de la costa, les platges de Llevant i Ponent, dos dels racons més fotografiats de Benidorm. Són el clar exemple de grans moments. 

Una altra de les coses que sorprén a tot aquell que visita este destí per primera vegada és l'Illa de Benidorm, enfront de Mal Pas, que acull una plataforma submergida coneguda com La Llosa. Es tracta d'una important reserva marina, un lloc idoni i sorprenent per als amants del submarinisme.

La naturalesa de les seues platges combina a la perfecció amb la d'espais tan singulars com el Parc Natural de la Serra Gelada. Ací quedaràs bocabadat amb la immensitat dels seus penya-segats que miren al Mediterrani, però també descobriràs punts singulars com la Cova de la Boca de la Balena. Si continuem parlant de llocs on la naturalesa impregna de vida fins a l'últim racó, no podem oblidar el Parc de l’Aigüera.

El nostre recorregut per Benidorm ens porta, a més, als imprescindibles de la ciutat. Deixa't sorprendre pel seu famós i fotografiat skyline, perd-te pels carrers del seu barri antic per a destapar els secrets de la seua història, contempla la màgia dels capvespres i la immensitat de la mar des del Balcó del Mediterrani o mostra el teu costat més esportiu i recorre el Passeig Marítim de Ponent.

Per a conéixer el destí, hi ha una àmplia varietat d'opcions: a peu, amb vaixell o amb bicicleta. Descobreix Benidorm i prepara't per a enamorar-te d'este tresor de la Comunitat Valenciana. T'esperem!