El centre històric de València: una ruta per l'essència de la ciutat

Art i cultura

Quant saps de la capital del Túria? Descobreix tots els secrets de la mà de guies locals. Recorre tota la ciutat i enamora't de cada racó.

Diuen que València és la terra de les flors, de la llum i de l'amor. És una ciutat en la qual és possible viure tradicions centenàries i descobrir llocs futuristes. Vols conéixer el centre històric de la ciutat? Prepara't per a descobrir una ruta amb essència 100% valenciana. 

Només has de perdre't pels seus carrers i per la bellesa del barri del Carmen, una de les grans joies de la ciutat de València. Els guies locals seran els encarregats d'explicar-te tots els detalls i secrets que emboliquen a alguns dels edificis més importants, com els diferents teatres, la Catedral de València, el Miquelet o les històries i curiositats de les Torres de Serrans i de Quart

Si parlem de València i el seu centre històric, quants edificis et venen a la ment? Les Corts Valencianes, el Palau de la Generalitat, la Basílica de la Verge, la Plaça Redona... Mires on mires, segur que trobes un trosset de l'origen d'esta bonica ciutat

A més, la capital del Túria destaca per ser una ciutat que atrapa i que enamora a tot aquell que la visita. I no és per a menys, la Llotja de la Seda és una de les parades obligatòries en esta ruta, una de les peces més importants de l'arquitectura gòtica civil. La seua bellesa et captivarà!

I en tota ruta, sempre hi ha una parada per a degustar alguns dels plats i productes més tradicionals de la ciutat. Així que deixa un buit per al popular esmorzaret o endolceix el teu dia amb un deliciós got d'orxata. Deixaràs que t'ho expliquen?