Coves de la Comunitat Valenciana: un viatge subterrani

Naturalesa i sostenibilitat
Imagines recórrer la Comunitat Valenciana sota terra? Els nostres paisatges subterranis són tan increïbles com els que crea el Mediterrani, vine a descobrir-los de la mà de Mediterrani En Acció!

Les coves de la Comunitat Valenciana són autèntics mons de fantasia amagats en el subsol. I el millor de tot és que algunes de les més grans i impactants es poden visitar! Amb el nostre videoblog Mediterrani en Acció et portem de viatge per eixos paisatges fantàstics i misteriosos. Dona-li al play!

Comencem la nostra aventura descobrint unes famosíssimes coves a Castelló, que constitueixen per si mateixes un gran pla per a una escapada, les Coves de Sant Josep a la Vall d'Uixó. Estes coves de la Comunitat Valenciana amaguen un gran tresor, un recorregut fluvial subterrani que es compta entre els més llargs d'Europa. Si t'animes a visitar-les, podràs navegar entre llums sorprenents i formacions geològiques que et deixaran sense alé, i amb una mica de sort presenciar algun espectacle o concert en este entorn ple de màgia!

Quant a les coves a València província, la Cova de Don Juan a Jalance t'oferirà una increïble experiència envoltat d'estalactites i estalagmites, especialment en la seua majestuosa Sala de les Columnes, de més de 15 metres d'altura. Allí a més podràs aprendre sobre un ecosistema realment singular i quedar-te totalment sorprés davant algunes formacions bellíssimes, com l'Ala d'Ángel. 

Finalment, en el nostre recorregut buscant coves per a visitar en la Comunitat Valenciana ens detindrem a visitar unes de les coves d'Alacant més emblemàtiques, les Coves del Canelobre a Busot. Esta visita et sorprendrà i esglaiarà, ja que veuràs una de les voltes subterrànies més altes que es poden trobar a Espanya, ja que aconsegueix els 70 metres d'altura. A més de visitar-la, si eres aficionat a l'espeleologia trobaràs zones habilitades per a este esport. No te les perdes!

T'animes a recórrer el fantàstic món subterrani que batega i flueix sota la Comunitat Valenciana? Ara és molt més fàcil gràcies a Mediterrani en Acció, dona-li al play!