La Cova de Sant Josep et porten al cor de la terra

Naturalesa i sostenibilitat
Trau a l'aventurer que portes dins i viatja al centre de la terra en La Cova de Sant Josep o de la Font.

Si vols viatjar al cor de la terra i gaudir d'un lloc meravellós, només has de visitar la Vall d'Uixó i gaudir d'una excursió espectacular en la Cova de Sant Josep o de la Font. 

La Cova de Sant Josep és un riu subterrani que discorre al llarg d'una increïble cova natural que pots visitar amb barca. Sentiràs que eres tot un explorador mentre contemples les meravelloses cavitats i les seues formacions. És un dels recorreguts fluvials subterranis més llargs d'Europa. Deixaràs que t'ho expliquen?

Prepara la teua escapada a la Vall d'Uixó i gaudeix d'esta experiència inoblidable. A més, les visites guiades a la Cova de Sant Josep són una manera de conéixer, de la mà de barquers, tots els secrets que s'amaguen a l'interior de la cova. 

El recorregut dura uns 45 minuts i ací podràs descobrir la Sala de les Ratapinyades o el Llac de Diana, un gorg de cinc metres de profunditat on es pot veure una molsa que creix curiosament en eixa zona. 

També podràs contemplar el Llac Blau i sorprendre't amb el seu cridaner color o descobrir què amaguen les galeries dels Sifons i la galeria Seca. És una excursió ideal per a majors i xiquets, sobretot, per a aquells curiosos que vulguen saber què s'amaga en el cor de la terra.
No sols es pot passejar amb barca! També es pot gaudir d'alguns esdeveniments en la Cova de Sant Josep, com “Singing in the Cave”, en el qual artistes i cantants ofereixen un increïble espectacle de música en un entorn inigualable. T'emocionarà des del primer instant!