La Vall d'Uixó

La Vall d'Uixó

Main image
La Vall d'Uixó a Castelló ofereix al visitant cultura, gastronomia, festes i una oferta excel·lent de turisme familiar i actiu. Peṛ el seu principal atractiu turístic és sense dubte Les Coves de Sant Josep, una joia natural única. Un viatge que farà que el visitant descobrisca noves sensacions.
Oficinas de turismo:

Troba

Nom
Tipus
Empreses gestores
Hotels
Compres
Empreses de servicis complementaris
Esdeveniments
Espais naturals
Experiències
Festes
Monuments
Oficines de Turisme

Inspira't

image
Mira la Comunitat Valenciana a través de l'objectiu de la teua càmera i immortalitza cada instant. Aquesta destinació amaga molts llocs que et sorprendran.
image
La província de Castelló amaga preciosos tresors entre els seus sistemes muntanyencs de l'interior i la seua bella costa banyada pel Mar Mediterrani.
image
Molts oficis antics han desaparegut a la Comunitat Valenciana per diverses raons: productes fabricats artesanalment que ja no tenen ús hui en dia; modernització i industrialització del procés de fabricació d’alguns productes; substitució per aparells i tecnologies modernes...
image
Les zones costaneres de la Comunitat Valenciana ens sorprenen amb coves precioses. Algunes són més accessibles que altres, i també hi ha les que brillen per la seua bella fauna interior i la manera com milions d'anys han donat forma a estalactites i a enormes dits de pedra que volen tocar les aigües.

Notícies

Propostes de viatge

Publicacions