La Vall d'Uixó

La Vall d'Uixó

Main image
La Vall d'Uixó a Castelló ofereix al visitant cultura, gastronomia, festes i una oferta excel·lent de turisme familiar i actiu. Peṛ el seu principal atractiu turístic és sense dubte Les Coves de Sant Josep, una joia natural única. Un viatge que farà que el visitant descobrisca noves sensacions.
Oficinas de turismo:

Troba

Nom
Tipus
Empreses gestores
Hotels
Empreses de servicis complementaris
Experiències
Festes
Monuments
Oficines de Turisme

Inspira't

image
La província de Castelló amaga preciosos tresors entre els seus sistemes muntanyencs de l'interior i la seua bella costa banyada pel Mar Mediterrani.
image
Molts oficis antics han desaparegut a la Comunitat Valenciana per diverses raons: productes fabricats artesanalment que ja no tenen ús hui en dia; modernització i industrialització del procés de fabricació d’alguns productes; substitució per aparells i tecnologies modernes...
image
Les zones costaneres de la Comunitat Valenciana ens sorprenen amb coves precioses. Algunes són més accessibles que altres, i també hi ha les que brillen per la seua bella fauna interior i la manera com milions d'anys han donat forma a estalactites i a enormes dits de pedra que volen tocar les aigües.
image
T'imagines recórrer un riu subterrani que passa per coves? No cal que li pegues més voltes: aquest lloc existeix i es troba a la Comunitat Valenciana, concretament a la Vall d'Uixó, a Castelló.

Notícies

Propostes de viatge

Publicacions