Blogs en video

Imagina un lloc on el món subterrani amaga un riu i coves fantàstiques. La Vall d'Uixó és una destinació sorprenent que no pots deixar de visitar!


La Vall d’Uixó, a la Plana Baixa de Castelló, és perfecta per a una escapada completa, ja que podràs realitzar activitats de turisme actiu, descobrir meravelles geològiques i històriques, i gaudir de l'encant d'una ciutat acollidora. Et contem el que necessites saber!

Què veure a la Vall d’Uixó

Les Coves de Sant Josep, un tresor natural d'estalactites i estalagmites recorregut per un increïble riu subterrani pel qual podràs navegar. Aquestes coves a la Vall d'Uixó són perfectes per a una aventura amb tota la família. A més, en determinades dates es converteixen en escenari de divertides històries teatralitzades o d'evocadors concerts.

Però a més d'aquestes magnífiques coves, la Vall d'Uixó és un enclavament en el qual la història ha deixat restes arqueològiques d'incalculable valor, com el Poblat Ibèric de Sant Josep, en el qual les restes iberes i romanes es poden recórrer en una interessant visita guiada.

Pots completar aquesta activitat visitant el Museu Municipal de la Vall d’Uixó, de manera que la teua visita, a més de gaudir dels encants d'una formació geològica espectacular, tinga també una gran aportació històrica i cultural. Però no pots completar la teua visita històrica sense passar pel recorregut de la Línea XYZ, un cinturó defensiu construït en 1938 que unia Conca amb Almenara i que conserva trinxeres, cinturons defensius i altres construccions bèl·liques que formen part de la nostra història.

Si t'abelleix caminar, pots acostar-te als seus aqüeductes de Sant Josep i l’Alcúdia! Des d'allí et resultarà fàcil endinsar-te en el nucli urbà de la Vall d'Uixó, i t'encantarà visitar el seu Mercat Municipal que, a més, és un autèntic museu d'art urbà contemporani, i on segurament pots adquirir i provar una deliciosa i dolça manjòvena. Però deixa una mica de gana per a provar un arròs empedrat! Aprofita la teua visita per a conéixer de prop els seus carrers, ermites, torres i esglésies. La Vall d’Uixó és una destinació per a no perdre-se-la!

Oficinas de turismo:

Troba

Nom
Tipus
Hotels
Compres
Esdeveniments
Experiències
Festes
Monuments
Museus
Oficines de Turisme

Inspira't

Mira la Comunitat Valenciana a través de l'objectiu de la teua càmera i immortalitza cada instant. Aquesta destinació amaga molts llocs que et sorprendran.

Propostes de viatge

Publicacions