Descobrix un museu ple de Riquesa Cultural i Tradicions Valencianes

Activitats i plans
Et portem a visitar un museu increïble, un lloc des del qual conéixer la cultura i els costums valencians d'una manera sorprenent i emotiva. Dona-li al play!

 

L’ETNO, el Museu Valencià d’Etnologia, és un museu increïble a València que ara pots recórrer amb tan sols un play. Mediterrani en Acció t'ajuda a preparar rutes culturals plenes de sorpreses!

De la mà del seu director coneixem tot el que podràs aprendre sobre la cultura popular i tradicional valenciana, descobriràs com s'ha viscut en el nostre territori al llarg del temps! A més, en L’ETNO, les exposicions sempre compten amb un factor sorpresa, que aconseguix emocionar i sorprendre a tot el que el visita. 

Les nostres indústries més rellevants, el món de l'agricultura, tradicions i costums quotidians… Tot el que forma part de la nostra història té cabuda en L’ETNO. Este Museu Valencià d'Etnologia et farà viatjar en el temps. I t'arrancarà més d'un somriure en tornar a veure objectes que han format part de la teua infància o que has vist guardar com a tresors a casa dels teus majors! 

Un altre aspecte molt interessant serà prendre consciència de com ha canviat la vida als nostres pobles i ciutats gràcies al desenvolupament tecnològic. 

L’ETNO està a més situat en el cor del barri del Carmen, una zona molt interessant de València en la qual descobrir grans monuments amb història, com les Torres de Quart o les Torres de Serrans. També és un lloc amb abundant oferta gastronòmica, d'oci i cultural. 

Molt prop de L’ETNO, el Museu Valencià d’Etnologia, trobaràs l'IVAM, Institut Valencià d'Art Modern, un museu amb impressionants exposicions i una col·lecció permanent plena de sorpreses. I pots continuar passejant fins als animats carrers Alta i Baixa molt prop del Mercat de Mossén Sorell! 

Dona una ullada a més al programa d'activitats de L’ETNO, ja que pots trobar des de festivals a concerts passant per tallers per a gaudir en família. Enamora't d'este museu i convertix-lo en un dels teus llocs favorits de la ciutat!