Galeria Multimèdia

Visitar l'IVAM a València és un pla molt recomanable, tant per la seua estratègica ubicació al costat del Jardí del Túria com per les seues sorprenents propostes artístiques. Descobreix-lo!

L'IVAM a València, o Institut Valencià d'Art Modern es tota una institució i una visita obligada en la teua escapada a la ciutat. Està situat al costat de l'immens Jardí del Túria y tocant amb la part més antiga de la ciutat, molt prop de les magnífiques Torres de Quart i d'altre museu de gran interés, L'Etno o Museu Valencià d'Etnologia.

Des de la seua inauguració, l'IVAM ha aconseguit reunir una col·lecció permanent de més de 12 000 obres d'artistes de gran prestigi com Antoni Tàpies, Annette Messager, Cindy Sherman, Alexander Calder, Equipo Crónica i molts més, per la qual cosa et recomanem prendre't la visita amb molta calma.

A més, les seues exposicions temporals marquen l'agenda cultural de València amb propostes que aporten tant des del punt de vista artístic com social, posant sempre al visitant en context amb la col·lecció o l'artista proposat i procurant-li un viatge emocional i cultural de gran impacte.

Les exposicions en l'IVAM són, per tant, molt recomanables quan estigues planejant la teua visita.

Informa't de les seues visites comentades, verdaderes oportunitats de gaudir l'art i conéixer millor autors i corrents artístics de la mà d'experts. Tampoc has d'oblidar la seua oferta de tallers didàctics, seminaris i conferències, ja que poden convertir-se en una parada molt interessant en la teua escapada. Descobreix un museu sorprenent en un entorn de gran valor i deixa't emocionar per les seues propostes artístiques i culturals per a tots els públics!