El Garbí en la Serra Calderona, una meravella de la natura

Naturalesa i sostenibilitat
Queda't sense paraules al sentir València als teus peus. Des del mirador del Garbí podràs gaudir d'unes vistes increïbles i enamorar-te de les seues postes de sol.

 

La Serra Calderona és un lloc amb molt d'encant on els amants de la naturalesa trobaran una infinitat de rutes per a descobrir cada racó. És un enclavament de gran valor entre el riu Palància i el riu Túria. Vols sentir la naturalesa als teus peus?

Entre les més de 18.000 hectàrees podem trobar tot tipus de vegetació i d'arbres com les sureres. La Serra Calderona és un lloc perfecte per a desconnectar amb les seues rutes per a senderistes i respirar aire pur

Entre les seues tranquil·les valls, algunes comunitats religioses van buscar el seu lloc per a viure en pau i van fundar monestirs històrics com el convent franciscà de Sant Esperit. Des del seu centre d'interpretació podràs conéixer tot el que amaga este tresor de la província de València.

La major cota de la Serra Calderona són els 1012 metres del Montemayor. Però, si vols gaudir d'unes vistes increïbles, pots fer-ho des del mirador del Garbí o el del Llosar. 

És una ruta circular, senzilla i des del mirador del Garbí podràs sentir Valencia als teus peus. Des d'allí també podrem contemplar la Mola de Segart, el golf de València i els rogencs tallats del Garbí. I si, a més, eres un dels afortunats que tria un dia molt clar, des del mirador podràs arribar a veure el Parc Natural de l'Albufera o les illes Columbretes.

Sent la naturalesa en estat pur. Calça't unes esportives i viu esta experiència amb tota la família. La Serra Calderona amaga rutes de tota mena, vens a descobrir-les?