Oli d’Oliva de la Serra d'Espadà: Assaboreix l'Or Líquid

Gastronomia
Gaudeix d'un entorn privilegiat, envoltat de naturalesa i assaborint un dels millors ors líquids de la Comunitat Valenciana. Posa a prova els teus sentits en el nostre territori.

El Parc Natural de la Serra d'Espadá no sols amaga grans riqueses naturals i paisatgístiques. També té una gran joia en forma d'or líquid, el seu oli amb Denominació d'Origen.

La seua producció es vincula a un racó concret de la Serra d'Espadà i compta amb el rang d’artesà que el fa encara més especial. Este oli d'oliva és tot un plaer per als amants de la bona gastronomia.

T'agradaria saber més sobre este or líquid amb Denominació d'Origen? Només has d'imaginar-te un dia envoltat d'oliveres, recorrent paisatges mil·lenaris i aprenent sobre el seu cultiu. Practicar oleoturisme és un altre dels avantatges de voler descobrir la Comunitat Valenciana a través dels cinc sentits. A més, l'oli d'oliva és un dels productes saludables que ha convertit a la dieta mediterrània en tot un Patrimoni de la Humanitat.

 L'oli d'oliva de la Serra d'Espadà és un producte gurmet cada vegada més cotitzat i reconegut en el mercat. Les condicions climatològiques del Parc Natural de Serra d'Espadà, la seua geografia i les olives de les seues oliveres, de la varietat Serrana d'Espadà, posseeixen unes qualitats úniques que li atorguen a l'oli una textura, olor i sabor que faran vibrar el teu paladar.

Les olives de la Serra d’Espadà venen d'unes oliveres que porten centenars d'anys convivint entre pins i sureres. Per la forma en què s'elabora este oli, conserva el vertader sabor de les olives i té un nivell d'àcid oleic més baix que altres varietats. Quins beneficis ens pot aportar este oli? A banda de ser saludable per a la nostra dieta, també compta amb propietats beneficioses per a la pell i el cabell. Amb este oli s'han produït fins a sabons i cremes.

Només has d'endinsar-te en la Serra d’Espadà i descobrir, al costat de les cooperatives, este tresor de la muntanya. I el millor es reserva per al final: podràs degustar este magnífic oli. L’oleoturisme és una alternativa perfecta per a conéixer la Comunitat Valenciana i descobrir la vida de la terra, les propietats del nostre oli d'oliva i uns paratges espectaculars. Vols provar?