El Passeig Ecològic de Benissa: Ruta de Cales i Penya-segats

Activitats i plans
Cales, penya-segats, el Mediterrani… Imagina fer una passejada per una zona que desprén pau, tranquil·litat i molta calma. No és un somni?

La Costa Blanca té molt per descobrir-nos. Un lloc ple de calma, on la naturalesa i el Mediterrani són els autèntics protagonistes. Imagines recórrer les seues cales i penya-segats? Tot comença a Benissa, un municipi encantador, acollidor i ple de personalitat. Esta destinació preserva el seu marcat caràcter medieval i la bellesa de les platges, cales i paisatges que l’envolten. 

Una manera de recórrer les seues cales i penya-segats és a través de la ruta ecològica que arriba fins a Calp. El Passeig Ecològic de Benissa té quatre quilòmetres d'una sendera que recorre tot el litoral, a través del qual podràs conéixer la seua història, la vegetació i les curiositats de la zona gràcies als seus panells informatius. Una ruta per a realitzar amb tota la família, fins i tot els més xicotets podran gaudir d’este agradable passeig.

Sentir la brisa de la mar i la calidesa i contemplar unes vistes increïbles de la immensitat del Mediterrani. Què més es pot demanar?

Al llarg d'esta ruta trobaràs llocs amb un gran patrimoni natural. Una de les platges és la de la Fustera, una encantadora zona familiar on podràs gaudir de les seues aigües cristal·lines. L'itinerari segueix fins arribar a una altra de les seues xicotetes cales salvatges, la Cala dels Pinets. Ací, com a curiositat, a l'estiu pots realitzar una excursió fins a arribar a la Mar Morta i Roques Negres. Té un gran interés paisatgístic i geològic, però no oblides els teus escarpins!

A partir d'ací, el tram de la ruta continua per l'interior fins a arribar a la següent cala. Tot el recorregut està senyalitzat perquè siga molt fàcil arribar. Unes altres de les cales que visitaràs en este passeig ecològic són la Cala de la Llobella i la Platgeta de l’Advocat.

Si tens xiquets o si vols anar amb els teus amics, la teua família o a soles, no dubtes i realitza este bell recorregut que et descobrirà algunes de les joies més preuades de la Costa Blanca.