Ruta dels Molins d'Alborache: gaudeix a la natura!

Activitats i plans
Hi ha moltes maneres de conèixer Alborache. Gràcies a la ruta dels Molins podràs descobrir esta destinació a peu o amb bicicleta.

Vols conèixer l'interior de València de manera inoblidable? Avisa tota la teva família i els teus amics, agafeu una bicicleta o calceu-vos unes bones esportives perquè comença la ruta dels Molins d'Alborache.

Per situar-nos podem dir que Alborache es troba a l'interior de València i és una destinació que es caracteritza pel turisme sostenible, per la bellesa dels paratges que l'envolten i per la deliciosa gastronomia. Així que preneu nota perquè després d'una bona ruta senderista cal buscar un lloc per provar les seues saboroses receptes.

La ruta dels Molins és apta per a totes les edats, així que ja no hi ha excuses. Es tracta d´un traçat pels preciosos paratges naturals d´Alborache. Pel camí podràs descobrir els antics murs i les ruïnes dels molins que hi havia antigament i que es feien servir per aprofitar la força de l'aigua del riu per a diferents fins.

En esta senda podràs conèixer de primera mà part de la història d'Alborache. Una ruta on la natura i la cultura s´uneixen. No t'ho pots perdre!

Durant tot el recorregut escoltaràs el cantar dels ocells, el so de l'aigua i podràs respirar aire pur. I si necessites fer una parada? No et preocupes perquè a la ruta dels Molins d'Alborache hi ha una fantàstica zona de descans amb taules i bancs perquè pugues descansar, beure aigua i picotejar alguna cosa.

La ruta en si no és molt llarga, és poc més d'un quilòmetre, però el paisatge que hi ha dóna per molt. Pots complementar esta activitat amb una visita a la Cova del Turche, Les Colomes, la font de la Mesquita o al riu Chico de Buñol. A més, hi ha cartells que assenyalen els itineraris en tot moment. Així que és molt difícil perdre's!