Alborache
Alborache
Alborache
Alborache
Alborache
Alborache
Alborache
alborache
alborache
alborache
alborache, valencia
alborache

Blogs en video

Alborache, envoltat del so de l'aigua i amb un ambient tradicional i rural és una destinació amb molt a oferir. Prepara la teua pròxima escapada!


Alborache, a València, és una localitat que ha mantingut intacta la seua essència rural i tradicional, i que ha sabut posar en valor el seu entorn i paisatge. Descobreix-la i gaudeix d'una escapada a la naturalesa.

Què veure en Alborache

El turisme rural a la província de València té una parada obligatòria a Alborache i la seua ruta dels molins, un recorregut realment bonic i a l'abast de tota classe de senderistes, ja que no és gens exigent. Parlem d'una mica menys de dos quilòmetres amb moltes parades per a traure fotos fantàstiques i que es poden fer a peu o amb bicicleta. El riu Bunyol és el protagonista juntament amb els molins, que han sigut utilitzats històricament per a moldre cereals, xocolate o per a fabricar paper.

El senderisme a Alborache té més opcions que sumar a aquesta ruta de l'aigua, i pots simplement perdre't entre els seus camins rurals envoltat de fruiters i intentar collir un bon grapat de deliciosos espàrrecs silvestres en temporada. Les garroferes i les figueres t'acompanyaran en el teu camí.

I encara hi ha més a fer a Alborache: passejar pel seu centre urbà és realment fàcil gràcies a la ruta marcada amb fletxes que hi trobaràs i et portarà a passejar per tots els llocs emblemàtics, com la Plaça de Los Zorro, la Font de l'Agricultura o els recomanables Parc i Font de Sant Jaume. Després d'altres punts d'interés arribarem al mirador sobre la vall del riu Bunyol, un lloc d'espectaculars vistes.

El seu mercat dominical, els seus embotits i les seues cocas salás són grans motius pels quals no perdre't aquesta destinació des de la qual, a més, podràs enllaçar rutes amb altres paratges pròxims com les Coves del Turche a Buñol, la de les Palomes a Yátova o la sendera que puja al Castellet a Turís.  Converteix Alborache en la teua pròxima destinació i gaudeix de tot el que té per a oferir-te!

Troba

Nom
Tipus
Cases rurals
Albergs turístics
Compres
Empresa d'aventures
Experiències
Zones d'interior

Propostes de viatge

Publicacions