Un viatge amb història en A la Sombra de la Torre

Et mereixes una estada així. Descobreix A la Sombra de la Torre i deixa't portar per la màgia i l'encant d'un dels llocs més especials de Serra.

 

 

Hi ha llocs amb un encant especial, que et transporten en el temps i et fan sentir bé i tranquil. Trobar eixos llocs no sempre és fàcil, però quan ho fas, significa que comença una aventura sense igual. Volem que la Comunitat Valenciana siga eixe lloc per a tu. Tenim molts racons per a oferir-te, així que no et perdes aquesta recomanació. T'encantarà!

A la Sombra de la Torre és una preciosa i antiga casa rural de finals del segle XIX. Situada a Serra, en ple cor del parc natural de la Serra Calderona, aquesta casa de poble ha sigut restaurada amb gran carinyo i s'ha convertit en un dels allotjaments més preats de la zona. Així mateix, sempre s'ha respectat la seua estructura original i els seus principals elements decoratius, com aparells de cultiu, taulells valencians pintats a mà, aparells de ràdio, una col·lecció de rellotges antics, terrisseria de coure i terrisseria, etc.

Aquest procés de restauració ha donat lloc a una casa rural que compta amb totes les comoditats necessàries per a gaudir d'una experiència de somni. Cadascuna de les seues estances té un toc diferent, per la qual cosa podràs gaudir d'un bon llibre o de conversa interminable en el seu saló, al costat de la ximenera.

Les seues habitacions han sigut batejades amb noms de diferents llocs especials de la zona. De manera que podràs triar entre les vistes a la Serra Calderona de “El Castell”, l'antiga torre guaita “Satareña”, o “La Gorrisa”, ja que des d'ella podràs contemplar aquest paisatge natural.

La teua estada en Casa Granero no pot acabar sense gaudir d'un menjar inoblidable en el seu restaurant. Els seus arrossos, la seua fideuà i la seua cuina de proximitat enamora a tot aquell que la visita. Et convidem a comprovar-ho tu mateix i a gaudir-ho al màxim. Aquesta serà una experiència tant completa com renovadora. Te la perdràs?

A la Sombra de la Torre

En el cor de la Serra Calderona, Serra és un bonic poble conegut pels seus extraordinaris paisatges i per l'amabilitat de la seua gent. Gaudir d'una escapada en la naturalesa o degustar les tradicions gastronòmiques de la Comunitat Valenciana són alguns dels grans moments que podràs viure a Serra.

Imatges 
casa rural granero casa rural en serra cases rurals en serra valencia allotjaments a serra lloguer casa rural serra valencia serra serra valencia casas rurales