Serra

Serra

Main image
Serra pertany a la comarca Camp de Túria de la província de València. Està situat en ple cor de la Serra Calderona. A les seues nombroses senderes, se li uneixen diverses grutes i nombroses fonts en plena naturalesa. Entre el seu gran patrimoni monumental destaquen la Cartoixa de Porta Coeli, el Castell i les Torres Sentinel·les.
Oficinas de turismo:

Troba

Nom
Tipus
Allotjaments rurals
Hotels
Esdeveniments
Experiències
Festes
Monuments
Oficines de Turisme

Inspira't

image
La ruta circular que porta fins al mirador del Garbí, al Parc Natural de la Serra Calderona, és una de les rutes prop de València més recomanables per a fer en família, perquè és senzilla i arriba fins a un mirador amb una vista única.
image
La Comunitat Valenciana és una destinació interessant per als amants de l'esport. Ciclistes, senderistes o nadadors trien la costa mediterrània per a practicar els seus esports preferits.
image
La Comunitat Valenciana és molt coneguda pel seu clima agradable i les seues meravelloses platges d'arena daurada i aigües netes i temperades. Però en el seu interior alberga zones rurals de gran valor que són visitades, cada vegada més, per turistes de tot el món.
image
Aquest és el nostre Top5 de les millors excursions que pots realitzar per València per a conéixer la ciutat. Escapades, rutes i excursions de cap de setmana.

Notícies

Propostes de viatge