Blogs en video

Serra pertany a la comarca Camp de Túria de la província de València. Està situat en ple cor de la Serra Calderona. A les seues nombroses senderes, se li uneixen diverses grutes i nombroses fonts en plena naturalesa. Entre el seu gran patrimoni monumental destaquen la Cartoixa de Porta Coeli, el Castell i les Torres Sentinel·les.
Oficinas de turismo:

Troba

Nom
Tipus
Allotjaments rurals
Hotels
Compres
Experiències
Festes
Monuments
Oficines de Turisme
Zones d'interior

Inspira't

El ritme de vida actual pot provocar pics d'estrés i ansietat. Per això, és necessari escapar de la rutina i trobar moments de relaxació de tant en tant. Estàs buscant experiències mindful? En la Comunitat Valenciana pots trobar-les.
La ruta circular que porta fins al mirador del Garbí, al Parc Natural de la Serra Calderona, és una de les rutes prop de València més recomanables per a fer en família, perquè és senzilla i arriba fins a un mirador amb una vista única.
La Comunitat Valenciana és una destinació interessant per als amants de l'esport. Ciclistes, senderistes o nadadors trien la costa mediterrània per a practicar els seus esports preferits.
La Comunitat Valenciana és molt coneguda pel seu clima agradable i les seues meravelloses platges d'arena daurada i aigües netes i temperades. Però en el seu interior alberga zones rurals de gran valor que són visitades, cada vegada més, per turistes de tot el món.

Notícies

Propostes de viatge