T'abelleix descobrir la província d'Alacant d'una altra manera? Confia en els plans d'aquests professionals del turisme actiu i apunta't a plans inoblidables.

 

Adventure Off Road, des de Mutxamel, planeja grans activitats i rutes amb les quals gaudir del Mediterrani i alguna aventura en terra ferma, i el millor és que aniràs acompanyat de reconeguts professionals que et faran sentir molt segur en tot moment! 

En Adventure Off Road pots gaudir com mai del capvespre a Alacant, a bord d'un preciós vaixell de vela que et permetrà veure el sol com mai abans. Veure el capvespre en un vaixell és una experiència realment bonica, ja que el suau bressolar de la mar fa que tot tinga un toc especial. 

Amb Adventure Off Road pots, a més, fer viatges amb vaixell d'un dia, o llogar un vaixell amb o sense patró per a utilitzar el teu títol de navegació. I a més, tenen una estupenda acadèmia que complementa la seua flota de velers i motores! Pots preparar-te amb ells per a obtindre la llicència de navegació, el títol de patró de navegació bàsica o d'embarcació d'esbargiment, i fins i tot el d'embarcació de iot. 

Però a més de gaudir d'excursions a l'Illa de Tabarca o Santa Pola, pots organitzar un comiat de solter amb vaixell, les opcions són moltes! I si estàs buscant un pla terra endins, pots preguntar-los per la seua ruta de les tres valls, en la qual recorreràs la Vall de Gallinera, la Vall d'Ebo i la Vall de Laguar per carretera en el vehicle que preferisques. Comptaràs amb un llibre de ruta per a gaudir de tot el que aniràs trobant-te! 

Confia en els grans plans d’Adventure Off Road, una acadèmia nàutica i moltíssim més que podrà convertir les teues escapades a Alacant en records inoblidables. Pren-ne nota i comença a preparar el teu viatge! Descobreix la bellesa de la costa i de l'interior d'una província amb molt per veure.

Adventure Off Road

Mutxamel és una localitat on et sorprendran els monuments i edificis històrics per la seua bellesa arquitectònica. A més, està envoltada de paratges naturals on perdre's en rutes de senderisme. I no deixes passar l'oportunitat de visitar-la durant les seues festes de Moros i Cristians! T'apuntes a conéixer-la en una escapada a Alacant?

Imatges 
activitats mutxamel Eixides amb vaixell alacant tardeo alacant