Aquesta empresa de turisme actiu i esports d'aventura al Parc Natural de les Gorges del Cabriol aconseguirà fer-te viure experiències inoblidables. Coneix la seua oferta d'experiències!

 

Aiguaroca ofereix, a Villargordo del Cabriel, múltiples opcions d'esports d'aventura a tot aquell que vulga gaudir d'un entorn natural d'incomparable bellesa, el Parc Natural de les Gorges del Cabriol. Els grans professionals que col·laboren en aquest projecte tenen amplis coneixements sobre aquesta classe d'activitats i també sobre la riquesa paisatgística i natural d'aquesta zona del nostre territori.

Encara que un terme com “esport extrem” sone complicat o fora de l'abast de la majoria, en Aiguaroca, l'aventura està destinada a qualsevol que vulga provar-la, ja que la seua missió és que tot tipus de participants puguen apuntar-s’hi. Així, preparen expedicions o jornades amb xiquets, amb famílies, amb joves i amb persones amb diversitat funcional, i la seua oferta de possibilitats és realment àmplia.

Amb Aiguarroca pots practicar ràfting, barranquisme aquàtic i sec, caiac, tirolina, blob-jump, remar en canoa, excursions a cavall, o apuntar-te a complets circuits multiaventura amb una mica de cada i moltíssima emoció. En ells s'inclouen activitats com rutes de trekking, ponts de mico, de troncs i tibetans, i tirolines de fins a 180 metres de longitud. Com que són experts en el riu Cabriol, podran dissenyar expedicions als seus paratges i voltants més especials.

El paintball també és una de les seues ofertes i per a dates especials com comiats de solter, activitats de team building per a empreses o excursions escolars poden organitzar itineraris perfectes. I el millor és que en totes aquestes activitats i eixides a la naturalesa la seguretat serà la gran protagonista, a través de la labor dels experts i dels materials més adequats.

Des d’Aiguaroca t'ajudaran a trobar l'allotjament idoni per a la teua estada de turisme actiu a l'entorn del Parc Natural de les Gorges del Cabriol. Confia'ls la teua escapada d'aventura i gaudeix d'una experiència tan intensa com segura!

Aiguaroca

Villargordo del Cabriel a la Plana d’Utiel-Requena és la destinació perfecta per als amants dels grans paisatges, l'esport a la naturalesa i l'adrenalina. I també per als qui gaudeixen passejant per rutes tranquil·les i degustant gastronomia local. T'ho perdràs?

Imatges 
aiguaroca esports d’aventura,
aiguaroca