Descobreix a Culla una casa en la qual gaudir de l'ambient medieval i rústic de la localitat, et conquistarà la seua decoració i el seu encant. No te la perdes!

 

La casa rural Air Nature, a Culla, a l’interior de Castelló, a la comarca de L’Alt Maestrat, és un gran lloc al qual escapar a la recerca d'aventures en la naturalesa, i en una localitat realment bonica!

En Air Nature es poden allotjar fins a 8 persones, que gaudiran de parets de pedra i bigues de fusta als sostres, amb detalls elegants, tots d'estil rústic. Sense deixar de costat la comoditat i el confort en cap moment! 

Els 4 dormitoris d’Air Nature reben una fantàstica quantitat de llum exterior, i dos d'ells compten amb llit doble. Un altre d'ells està equipat amb dos llits individuals i finalment trobaràs una suite amb bany incorporat i un ampli llit doble. A més, pot sol·licitar un bressol si el necessites i fins i tot treballar, tens cobertura wifi a tota la casa!

Completen aquesta fantàstica casa rural 2 banys complets, a més d'una cuina àmplia, lluminosa, amb electrodomèstics moderns i un equipament molt complet, amb rentavaixella, llavadora, forn i molt més, sense perdre l'aire rústic!

Al saló menjador d’Air Nature podràs descansar enfront del foc a l'hivern, després d'un dia recorrent Culla i els seus voltants. El seu barri antic ha sigut declarat Bé d'Interés Cultural, i els seus carrers t'aniran narrant una història per la qual han passat diferents civilitzacions, dels àrabs als Cavallers Templers. No et pots perdre els arcs de l'antiga muralla ni l'antiga presó!

Una altra activitat obligada és la pujada al castell, i pots aprofitar la teua estada en Air Nature per a fer boniques rutes de senderisme pels voltants, contemplar les estreles a l'observatori astronòmic de Culla o visitar el Parc Miner del Maestrat, per a descobrir els secrets d'una antiga mina subterrània. Converteix la casa rural Air Natura en la base de les teues pròximes aventures!

Casa Rural Air Nature

Culla es un destino donde cada rincón merece una fotografía, ¡su estilo medieval y su herencia templaria lo convierten en un lugar con mucho encanto! No dejes de pasear por su casco histórico y deja hueco para visitar el increíble Parc Miner del Maestrat, una antigua mina que se convertirá en una gran experiencia en familia. ¡Escápate a Culla!

Imatges 
casa rural air nature,
air nature casa rural,
air nature culla,
alojamientos en culla,