T'agraden les emocions fortes? Tens ganes de viure grans moments? Amb Aire Aventura podràs gaudir d'una gran experiència en plena naturalesa. No t'ho pots perdre!

 

Si t'agrada posar a prova els teus límits i eres un apassionat de la naturalesa, amb Aire Aventura trobaràs tot el que busques. No importa el nivell que tingues, totes les activitats s'adapten a les teues necessitats i als teus gustos. A més, comptaràs amb monitors experts que et guiaran perquè gaudisques amb total seguretat.

Algunes rutes que proposen des d’Aire Aventura et porten pels paratges naturals de Crevillent. La Ruta de les Xosses, la dels Serrans o el Qanat de Crevillent són exemples de rutes que no et pots perdre. 

La Serra de Crevillent ofereix magnífiques senderes. Així mateix, compten amb rutes interpretatives que t'ajudaran a conéixer una mica més les muntanyes que trepitgem, la seua naturalesa, la seua història i les nombroses restes arquitectòniques que ha deixat el pas del temps.

En canvi, si el que t’agrada és pedalar, Aire Aventura posa a la teua disposició rutes cicloturístiques per l'interior d'Alacant perquè conegues, d'una forma diferent i sostenible, alguns dels seus paisatges més encantadors. 

Així que no dubtes a practicar cicloturisme pel Baix Vinalopó i el Baix Segura. La seua orografia plana i els seus nombrosos atractius paisatgístics seran ideals per a gaudir d'aquesta gran aventura. Pedala sense parar amb tota la teua família i amics i descobreix alguns cellers tradicionals, i fes una parada en el camí per a degustar el millor de la seua gastronomia. Què més es pot demanar?

Igualment, els amants de les emocions fortes podran gaudir del trail running. 20 quilòmetres de training per la via Verda d'Agost o la Serra Grossa. Tu tries, entre les diferents propostes, quina és la que millor s'adapta a tu. El premi? Les meravelloses vistes que t'ofereix conquistar el cim de la muntanya. Sens dubte, una experiència inoblidable. 

Prepara't per a conéixer la Comunitat Valenciana d'una forma molt més emocionant!

Aire Aventura

Crevillent és una destinació que atrapa, ja siga per la seua complexa trama urbana característica dels seus orígens islàmics com pels seus increïbles paratges naturals. Una destinació que es gaudeix amb els cinc sentits i on podràs viure grans aventures.

Imatges 
activitat crevillent
aventura