El turisme actiu i els esports d'aventura a l'aire lliure no tenen secrets per als professionals d’Alanature: descobreix tot el que podràs viure amb ells!

 

Alanature és una gran opció si busques multiaventura en Alacant, ja que són autèntics experts a organitzar activitats en la naturalesa en les quals l'adrenalina, els grans paisatges i fins i tot la gastronomia seran les protagonistes. 

El barranquisme per a Alanature no té secrets, tant en el seu vessant aquàtic al Barranc d'Anna, de l’Abdet o de Bolulla com en la seua versió en sec, en l'espectacular Barranc de l'Infern, el de Sanex o el de Garxt, envoltat d'un paisatge natural de gran valor.

Si optes per l'escalada podràs provar superfícies verticals a les parets del Castell de Guadalest, les Coves de Canelobre o el Morro de Toix, a més d'altres enclavaments perfectes per a aquesta pràctica a localitats com Sella, Cocentaina o Redován, entre d’altres. Les vies ferrates que podràs explorar són les del Ponoig, Callosa de Segura, Cid, Redován o del Cortao de las Peñas.

Alanature serà l'aliat perfecte per a practicar coasteering, una activitat que combina les parets i sendes estretes amb la proximitat de la mar, i que podràs practicar a la Vila Joiosa, l’Albir a l'Alfàs del Pi, Xàbia, el Poble Nou de Benitatxell i uns quants penya-segats més.

Si busques activitats una mica més tranquil·les, pots triar entre les seues moltes rutes de senderisme entre pobles i paisatges encantadors o les seues caminades culturals i gastronòmiques. Aquestes et portaran a recórrer Agres i la Serra de Mariola, amb un bon dinar o pícnic per a recuperar forces, o a visitar el llogaret La Sarga a Xixona amb una parada obligatòria per a veure les seues pintures rupestres i fer un autèntic dinar iber a l'aire lliure. La Vall de la Gallinera i les tradicions i oficis que han deixat empremta en el seu paisatge seran una altra de les opcions.

Alanature és un gran aliat per a descobrir la província d'Alacant i els seus paratges més emblemàtics d'una manera molt especial, descobreix les seues interessants propostes!

Alanature

Sant Vicent del Raspeig és un municipi alacantí ple de vida universitària que allotja el jardí vertical més alt d'Espanya. Els seus carnestoltes, rutes senderistes, festes de moros i cristians o de fogueres el converteixen en una destinació plena de coses per viure. No te'l perdes!

Imatges 
multiaventura alicante, alanature san vicente del raspeig, empresas multiaventura alicante, actividades multiaventura alicante