Si eres un apassionat del golf, vine a la Costa Blanca i practica el teu swing. El clima, les vistes i la brisa del Mediterrani es convertiran en els teus millors aliats.

 

 

El clima, els paisatges i el Mediterrani de fons. La Costa Blanca amaga molt més i, sobretot, per als amants de l'esport. Entre ells, els apassionats del golf tindran un racó en el qual desconnectar.

 Els camps de golf al costat de la mar o la muntanya, en els quals sentir la brisa de la mar, sota un clima privilegiat amb més de 3000 hores de sol a l'any, són els grans avantatges per als que busquen, durant les seues vacances, continuar jugant a un dels seus esports favorits. Practicar golf en la Costa Blanca és tota una experiència!

 Si vols millorar el teu drive amb unes vistes increïbles i en unes grans instal·lacions, Alenda Golf és una gran opció. Aquest camp es troba molt prop de la localitat de Monforte del Cid i ha sigut dissenyat i construït per Roland Favrat, qui va buscar respectar l'orografia inicial i la vegetació pròpia de la finca. Vols saber quines característiques té aquest camp de golf? Compta amb un camp de pràctiques amb tir llarg, amb 25 catifes, búnquer, 2 greenes i un pitch&putt anomenat Forat 19.

Els primers nou forats d’Alenda Golf són divertits i es poden considerar fàcils de jugar gràcies als seus amples carrers delimitats per una densa vegetació autòctona. En canvi, els segons nou forats requereixen la concentració del jugador, ja que són molt tècnics i cal ser molt més precís per a arribar en bones condicions al green. Els forats 17 i 18 són d'una gran complexitat, per la qual cosa són els que defineixen amb claredat el resultat final de la targeta.

El forat 19 és una excel·lent zona de pràctica composta per sis tees d'eixida que convergeixen en un mateix green amb tres forats. És ideal per a principiants i experts que vulguen practicar el joc curt. Aquest forat pot reservar-se per temps limitat.

Les instal·lacions d’Alenda Golf compten amb una Escola de Golf tutelada per la Federació de Golf de la Comunitat Valenciana. I si vols mantindre la teua rutina esportiva i saludable, podràs accedir al gimnàs del complex esportiu d'Alenda, així com al seu restaurant, en el qual podràs gaudir d'una deliciosa gastronomia i de menús fets a mida.

Lloga el material, juga pel teu compte o practica els teus colps amb monitors altament qualificats. És moment de continuar gaudint de l'esport! La Costa Blanca t'ho posa molt fàcil.

Alenda Golf

Monforte del Cid és una xicoteta localitat de l'interior de la província d'Alacant. Un racó en el qual podràs gaudir de la tranquil·litat, de la naturalesa i d'una infinitat d'activitats. Descobreix tot el que pot oferir-te aquesta destinació i comença a gaudir com mai de la Costa Blanca.

Imatges 
alenda golf forat a forat,
club de golf alenda,
alenda club de golf,
alenda golf alacant,
alicante