Descobreix aquesta fantàstica casa-almàssera que també és un centre de retir i formació, i on la teua vena artística es veurà fomentada per un paisatge evocador i els millors aliments. No te la perdes!

 

L’Almàssera Vella a Relleu és el lloc perfecte per als amants de les activitats creatives com l'escriptura, l'art o la fotografia, o senzillament per als qui gaudisquen d'un bon passeig per un paisatge tranquil.

Aquest allotjament rural a Relleu va ser durant cent anys una important almàssera d'oli, que proveïa a diverses localitats d'aquest ingredient tan bàsic en la nostra dieta, però gràcies a una adaptació que respecta la seua essència i materials ara és una casa rural on el ioga, la pintura o les caminades són un element més de la teua estada. Així, la seua oferta de cursos i retirs et servirà per a desconnectar en un entorn rural molt atractiu.

Les seues instal·lacions són perfectes per a apuntar-te a un curs col·lectiu o per a viatjar amb el teu grup d'amics amb els quals comparteixes aficions, ja que compta amb deu habitacions, cuina a l'aire lliure, una interessant biblioteca amb més de 4000 volums, un estudi còmode i tranquil i molt més, tot amb un sabor tradicional i mediterrani.

L'Almàssera Vella està envoltada d'un hort-jardí on es cultiven cítrics, pimentons i on les palmeres es deixen bressolar per la brisa. A l'estiu podràs gaudir de la seua piscina i durant tot l'any visitar les ruïnes d'una alqueria morisca que es troben molt a prop. Però el gran atractiu d'aquesta casa rural a Relleu és el seu camp d'oliveres, del qual s'obté un oli de gran qualitat i entre els quals podràs passejar escoltant els sons de la naturalesa.

Els retirs en aquest allotjament rural ofereixen accés complet a totes les seues instal·lacions, i això inclou wifi, televisió i fins i tot impressora per si la teua activitat ho requereix. I per a acabar la jornada, res millor que un tranquil passeig a l'ermita des del camí del Calvari. Visita la casa rural L’Almàssera Vella i descobreix un lloc encantador!

Almàssera Vella

Relleu, envoltat de muntanyes, és una localitat de la Marina Baixa a Alacant que t'encisarà pel seu encantador nucli urbà i per totes les possibilitats de turisme actiu que hi podràs gaudir. Prepara una escapada amb botes i motxilles!

Imatges 
almassera vella relleu,
almassera vella relleu alacant,
allotjament rural relleu,
allotjament rural relleu alacant,