Busques un lloc molt especial per a un esdeveniment o reunió molt especial? Rossell és l'escenari que busques. T'ho contem tot!

 

Anama Espai d’Events a Rossell, Baix Maestrat a l’interior de Castelló, és l'aliat que estàs buscant per a organitzar un esdeveniment familiar o d'empresa únic. Et sorprendrà tot el que poden fer per tu!

Disposen d'una superfície de 10 hectàrees amb molts racons plens d'encant que es poden convertir en part de la teua història o de la del teu negoci o marca. Es tracta d'un paisatge realment bonic, a Rossell, una fantàstica destinació per als amants del turisme rural i natural.

En Anama Espai d’Events trobaràs especialistes en organització d'esdeveniments i instal·lacions preparades per a albergar festes privades, aniversaris, noces, noces d'or i plata, comunions i un llarg etcètera. Per a això disposaràs de dispositius d'il·luminació espectaculars, carpes beduïnes i fins i tot es poden preparar zones de chill out.

Una cosa que farà única eixa ocasió tan especial és la llum de les estreles, que es poden gaudir des d'una “bambolla” sorprenent. I les reunions corporatives o els esdeveniments de marca també poden celebrar-se amb complet èxit en Anama! Les activitats de team building que estàs pensant organitzar seran inoblidables gràcies a la professionalitat i a l'entorn que hi trobaràs.

Els teus convidats o assistents podran passejar entre camps d'espígol, una experiència genial que complementarà a la perfecció tot el que haja organitzat Anama Espai d’Events. I el més important, el teu esdeveniment pot ser una excusa genial per a muntar tota una expedició a Rossell, on recórrer sendes que porten a antics molins, o conéixer el proper Bel, un dels nuclis urbans que formen part de la Tinença de Benifassà.

Barrancs, abrics, fonts naturals, miradors, arquitectura de pedra en sec, masies centenàries… Tot se sumarà als preparatius d'un moment molt especial. Converteix la teua celebració en una autèntica experiència que tothom recordarà!

Anama Espai d’Events

Rossell és una destinació preciosa, amb un entorn ple d'encant per recórrer que els encantarà als amants del senderisme en la naturalesa. Fonts, barrancs i paisatges espectaculars t'esperen en aquesta zona de l'interior de Castelló. I no et perdes la seua deliciosa gastronomia!

Imatges 
anama espai d'events
anama espai events Rossell
anama espai d'events castellon,
com arribar anama espai d'events,
que veure en Rossell castello
Rossell, castellon